Profesionalna njega dječje kože

Dragi roditelji, samo najbolje je dozvoljeno na koži vaših najmilijih? I mi to tako vidimo!

Dr. Wolff je njemačka kompanija sa 100-godišnjom tradicijom – osnovana davne 1905. godine, a brend ove kompanije – Linola® je medicinska kozmetika sa najdužom tradicijom u njezi suhe, osjetljive i atopične kože!  

Jedinstvena Linola® linija proizvoda za bebe i djecu – Little Lino®, napravljena je sa posebnom pažnjom za najosjetljiviju kožu i namijenjena je osjetljivoj, suhoj koži i koži koja je sklona atopijskom dermatitisu kod djece i beba.

Budući da je koža vaših mališana tanja i osjetljivija od kože odraslih, ona još više reaguje na vanjske faktore i zahtijeva posebnu njegu. 

Kako bi odgovorili zahtjevima osjetljive, suhe kože, te kože koja je iritirana i svrbi kod djece i beba, u proizvodima Little Lino kombinovali smo visokokvalitetne sastojke koji su odabrani prema farmaceutskim kriterijima i pod stalnim su nadzorom. 

Little Lino kozmetika od Linole u potpunosti je prilagođena potrebama osjetljive kože novorođenčadi, beba i djece kojoj je potrebna posebna zaštita. Stoga je pogodna i za kožu sklonu atopijskom dermatitisu. 

Budući da je koža beba i djece tanja od kože odraslih, može brzo postati suha i veoma osjetljiva na iritanse. Zato su Little Lino proizvodi napravljeni sa posebnom pažnjom za najosjetljiviju kožu i zbog toga ne sadrže: mikroplastiku, mineralna ulja, vazelin, sastojke životinjskog porijekla, silikone i sintetičke mješavine mirisa. 

Razmazite svoje najdraže svakodnevnom njegom uz Little Lino kremu za pelensko područje, gel za pranje i kupanje i dvije varijante losiona za kožu i uživajte u njezi tokom kupanja i presvlačenja. 

Kvalitet Little Lino proizvoda je dermatološki ispitan i potvrđen. 

Little Lino osigurava dobar i ugodan osjećaj na koži vašim mališanima, a tako i dobar osjećaj za va

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave