Probiotik za djecu – PROBIVAL CHOCO + C + Zn

U našem organizmu postoje dobre bakterije koje čine zdravu crijevnu floru, i sprečavaju rast i razvoj loših – patogenih bakterija koje narušavaju zdravlje.

Kod djece dolazi do narušavanja crijevne flore uslijed djelovanja različitih faktora. Zbog narušene crevne flore, dolazi do tegoba i bolova u stomaku, koji uključuju i akutnu dijareju.

PROBIOTIK ZA DECU PROBIVAL CHOCO SASTAV

Probiotik za decu, Probival Choco + C + Zn je jedinstvenog oblika čoko medvedića koji deca vrlo rado prihvataju i vole!

Sadrži dobre mlečno kiselinske bakterije i bifido bakterije – zovemo ih „dečije bakterije“ jer su priorodni stanovnici crevnog trakta i najbolje ispitane probiotske bakterije.

Prebiotik inulin i cink u sastavu doprinose izuzetnoj efikasnosti ovog proizvoda. U skladu sa preporukama SZO i UNICEFA, cink se preporučuje u terapiji akutne dijareje, jer skraćuje vreme trajanja i ublažava simptome.

Probiotik za decu Probival Choco + C + Zn, zahvaljujući jedinstvenoj formulaciji, efikasno može pomoći u svim stanjima kada je narušena crevna flora i dođe do dijareje.

Budite bezbrižni, bez obzira da li putujete, letujete ili su stomačne tegobe nastale usled neke infekcije.

Ojačajte crevnu floru i obezbedite Vašoj deci miran stomak i vesele dane!

PROBIOTIK ZA DECU PROBIVAL – JEDINSTVENA FORMULA ZA JAK I MIRAN STOMAČIĆ

PROBIOTIK Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis + PREBIOTIK Inulin + VITAMIN C + CINK

Probiotik za decu Probival choco + C + Zn je simbiotik – sadrži probiotske i prebiotske kulture. Od probiotskih kultura sadrži visoku koncentraciju probiotskih bakterija Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis, prirodne stanovnike crevnog trakta, najduže primenjivane i najviše ispitivane probiotske bakterije.

Prebiotik inulin je biljno vlakno, koji podstiče rast i aktivnost dobrih bakterija, normalni rad creva i varenje. Hrani dobre bakterije i svojim udurženim dejstvom sa probiotikom ubrzava zaustavljanje dijareje.

Cink podstiče regeneraciju epitela crevne sluznice i normalizaciju funkcije creva. Smanjuje težinu i vreme trajanja dijareje. Pomaže u jačanju imuniteta i povećavanju odbrambene sposobnosti organizma.

Vitamin C je snažan antioksidans, doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma i uspostavljanju normalne funkcije imunog sistema. Zahvaljujući tome što utiče na stvaranje energije na ćelijskom nivou Vitamin C umanjuje iscrpljenost i umor, koji prate dijareju.

LEČENJE DIJAREJE – PROBIOTIK PROBIVAL CHOCO + C + ZN UVEK UZ VAS

Probival Choco + C + Zn efikasno sprečava nastanak dijareje. Ukoliko do dijareje ipak dođe Probival Choco + C + Zn skraćuje dužinu trajanja i ublažava simptome.

Probiotik za decu Probival Choco + C + Zn istovremeno ima i zaštitnu funkciju. Čini crevnu floru otpornijom i snažnijom, stimuliše imune ćelije u stomaku, i time jača imuni sistem organizma.

Probival Choco + C + Zn pospešuje funkciju creva i brzo zaustavlja akutnu dijareju.

LEČENJE DIJAREJE

Dijareja može da bude izazvana i primenom antibiotika, jer antibiotici deluju kako na štetne tako i na dobre bakterije u crevima. Usled narušene crevne flore nastaje dijareja. Nakon primene antibiotika u trajanju od 7 dana potrebno je 2 godine kako bi se obnovila crevna flora dobrim bakterijama!

Upravo zbog toga savetuje se primena probiotika za decu Probivala Choco uz antibiotik, sve vreme tokom primene antibiotika! S obzirom da su probiotici dobre bakterije, savetuje se primena dva sata nakon antibiotika, kako antibiotik ne bi delovao i na njih!

Usled promene vode, ishrane, klimatskih uslova na putovanjima može doći do stomačnih tegoba i nastanka dijareje. Zbog toga se preporučuje primena probiotika za decu, Probivala Choco + C + Zn tri dana pred put, tokom puta i tri dana po povratku. Tako se najbolje otklanja mogućnost nemirnog stomaka i pojava dijareje. Jači i miran stomačić znači srećan put!

Prebiotik inulin je biljno vlakno, koji podstiče rast i aktivnost dobrih bakterija, normalni rad creva i  varenje. Hrani dobre bakterije i svojim udurženim dejstvom sa probiotikom ubrzava zaustavljanje dijareje.

Cink podstiče regeneraciju epitela crevne sluznice i normalizaciju funkcije creva. Klinički je dokazano da smanjuje težinu i vreme trajanja dijareje. Upravo zbog toga Svetska zdravstvena organizacija i UNICEF preporučuju obaveznu primenu cinka u terapiji akutne dijareje, uz preparate za rehidrataciju i probiotike. Dodatno, poznatno je njegovo dejstvo u jačanju imuniteta i povećavanju odbrambene sposobnosti organizma.

Vitamin C je snažan antioksidans, doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma i uspostavljanju normalne funkcije imunog sistema. Zahvaljujući tome što utiče na stvaranje energije na ćelijskom nivou Vitamin C umanjuje iscrpljenost i umor, koji prate dijareju.

PREPORUKE ZA PRIMENU PROBIOTIKA ZA DECU

Deci do četiri godine starosti preporučuje se jedan čoko medvedić dnevno. Deca iznad četiri godine deca mogu da uzmu i dva medvedića dnevno. Poželjno je da Probival Choco čuvate u frižideru, kako bi se medvedići lakše vadili.

Preporučuje se primena čoko medvedića dva sata pre obroka. Ukoliko se čoko medvedići koriste uz antibiotike, preporučuje se primena dva sata nakon uzimanja antibiotika.

Izvor: www.https://www.4upharma.com/sr/

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave