Prirodno rješenje za prehladu i gripu

Prirodno rješenje za prehladu i gripu – sirup Viranto Forte

Rano uočavanje simptoma gripa može biti od velike koristi. Iznenadna malaksalost i bol u mišićima obično se javljaju kao najraniji simptomi gripa. Karakteristično za simptome gripa je da se oni javljaju iznenada i gotovo istovremeno, za razliku od prehlade, kod koje oni dolaze postepeno.

Na početku bolesti dijete se obično primiri, oneraspoloži i izgubi razigranost. Počinje da mu raste temperatura, javlja se umor i glavobolja, bolovi u cijelom tijelu, curenje iz nosa i zapušen nos, kašalj, gubitak apetita. Veoma često kod djece se javljaju i stomačni problemi, odnosno proliv i povraćanje. Ukoliko primijetite simptome gripa na vreme to može biti korisno sa više aspekata – možete smanjiti mogućnost širenja virusa, možete ubrzati oporavak, a rana primjena preparata za prehladu i grip je uvijek djelotvornija.  

Najraniji simptomi gripa su: malaksalost, umor, bol u mišićima, glavobolja, jeza i drhtavica.

Viranto sirup je prirodno rješenje i treba ga primijeniti što prije, u prva dva sata od pojave prvih simptoma, kako bi se obezbijedili nutritijenti koji su potrebni da bi organizam pružio adekvatan imunski odgovor prilikom odbrane od spoljnih agenasa.

VIRANTO Forte je sirup PRIRODNOG sastava koji je namijenjen za upotrebu u stanjima prehlade i gripa!

Primjenjuje se kod kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod dece starije od jedne godine. Viranto Forte sirup treba primijeniti što prije, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa.

Glavni aktivni sastojci sirupa Viranto Forte su ekstrakt ploda crne zove i ekstrakt pelargoniuma (južnoafričke muškatle). Djelotvornost i bezbjednost ovih aktivnih sastojaka u stanjima prehlade i gripa danas su prikazani u brojnim kliničkim studijama publikovanim u medicinskim časopisima.

Pelargonium (ekstrakt korijena južnoafričke muškatle) je jedna od klinički najispitivanijih ljekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa).

Na osnovu publikovanih kliničkih studija Evropsko respiratorno društvo dalo je potvrdu da je ekstrakt pelargoniuma prirodni sastojak za tretman akutnog bronhitisa.  U Nemačkoj je ekstrakt pelargoniuma registrovan kao sa zvaničnom indikacijom za akutni bronhitis, a neke zemlje kao što je Velika Britanija uvele su ga u nacionalne preporuke kao prvu liniju za kašalj.

Dragi roditelji, preporučujemo da Viranto Forte imate kod kuće kako biste mogli da primjenite vašim mališanima odmah po pojavi prvih simptoma prehlade i gripa!

Pelargonium      

Jedna od klinički najispitivanijih ljekovitih biljaka za respiratorne infekcije,  posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa).

Zova  

Ekstrakt ploda zove, visoke koncentracije i najvišeg kvaliteta. U naučnim ispitivanjima prikazano je dejstvo zove na viruse.

Cink

Izuzetno jak stimulator imunskog sistema. Jedan od najvažnijih minerala za funkcionisanje imunskog sistema.

Šipurak  

Izvor prirodnog vitamina C visoke koncentracije. Tradicionalno se koristi za prehladu i grip. Bogat je i jakim antioksidansima kao što se antocijani i flavonoidi – najznačajniji betakaroten i lutein.

Acerola

Prirodni izvor vitamina C. Sadrži 50 – 100 puta više vitamina C

Preporučene dnevne doza

10 ml sirupa dnevno

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave