Prirodno rješenje za prehladu i grip – Viranto Forte

VIRANTO Forte je sirup PRIRODNOG sastava koji je namjenjen za upotrebu u stanjima prehlade i gripa!

Primjenjuje se kod kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod djece starije od tri godine.

Viranto Forte sirup treba primjeniti što prije, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa.

Glavni aktivni sastojci sirupa Viranto Forte su ekstrakt ploda crne zove i ekstrakt pelargoniuma (južnoafričke muškatle). Djelotvornost i bezbjednost ovih aktivnih sastojaka u stanjima prehlade i gripa danas su prikazani u brojnim kliničkim studijama publikovanim u medicinskim časopisima.

Pelargonium (ekstrakt korena južnoafričke muškatle) je jedna od klinički najispitivanijih ljekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa).

Na osnovu publikovanih kliničkih studija Evropsko respiratorno društvo dalo je potvrdu da je ekstrakt pelargoniuma prirodni sastojak za tretman akutnog bronhitisa. U Njemačkoj je ekstrakt pelargoniuma registrovan kao sa zvaničnom indikacijom za akutni bronhitis, a neke zemlje kao što je Velika Britanija uvele su ga u nacionalne preporuke kao prvu liniju za kašalj.

Dragi roditelji, preporučujemo da Viranto Forte imate kod kuće kako biste mogli da primjenite vašim mališanima odmah po pojavi prvih simptoma prehlade i gripa!

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave