Prirodni i ukusni obroci za bebe tokom ovog ljeta

Izaberite užinu koje prate ljetni tempo vašeg mališana!

Tokom ljeta, roditelji sa djecom češće provode vrijeme napolju i stalno su u pokretu. Ugrabite svaki trenutak i ne dozvolite da vam promakne nijedan osmijeh vašeg razigranog mališana. Gdje god da se uputite sa vašim mališanima, uvijek dođe vrijeme za obrok ili užinu kojoj se mališani uvijek raduju. 

U Nutrino porodici znamo koliko je važno pružiti djeci zdravu hranu u pokretu i osigurati da imaju energije za sve ljetne avanture! Uz Nutrino ne morate da brinete da li ćete za svoju bebu spremiti užinu ili obrok na vrijeme, kada zbog lijepog vremena ostanete malo duže u šetnji, letite ili putujete na odmor ili se igrate na plaži. Kako bi mališani odrastali uz bezbjednu hranu, bez dodatog šećera, aditiva i konzervansa, Nutrino nastoji da roditeljima ponudi pametnu hranu svakog dana. 

Neka uživanje u ljetnim avanturama traje duže uz Nutrino!

Ukoliko tragate za proizvodima koji su napravljeni po ekspertskoj recepturi, od provjerenih sirovina i kontrolisanog proizvodnog procesa do pažljivo odabranih nutritivnih kombinacija sastojaka i praktičnih pakovanja koji olakšavaju proces nemliječne ishrane, Nutrino proizvodi za bebe su pravo rešenje.

Bilo da su u pitanju kašice u teglicama, voćni pirei u mekanim pauč pakovanjima ili pak voćni sokići, Nutrino proizvodi sinonim su za zdravu i kvalitetnu hranu za najmlađe, upravo zbog stroge kontrole kvaliteta. Roditelj može biti siguran, da koji god izbor da napravi njegovo dijete će biti bezbjedno.

Ovog ljeta vaš najbolji saveznik gdje god da se uputite biće Nutrino paučevi – užina u praktičnom pouch pakovanju idealna za ponijeti.

Da bi se vaši mališani osvježili i povratili energiju, Nutrino 100% voćne užine u mekanoj pauč ambalaži savršen su saputnik ovog ljeta, bez obzira da li istražujete nove predjele, igrate se na plaži, igralištu ili ste u šetnji. Ono što mame i tate vole kod Nutrino proizvoda pored kvaliteta, je upravo ambalaža, koja je praktična za nošenje i konzumaciju van kuće, bez bojaznosti od prosipanja po torbi ili kolicima. Praktična Nutrino pouch pakovanja omogućavaju vam da uvijek imate zdravu i ukusnu užinu pri ruci i da ne brinete o tome da li će vaše dijete biti gladno.

Bilo kada i bilo gdje, jednostavno do užine100% prirodno i osvežavajuće voće.

Ljetovanje sa bebom ne mora biti stresno, gdje god da se uputite Nutrino hrana za vaše najmlađe neće zauzeti mnogo mjesta i biće pouzdan saveznik kad god su mali stomaci nervozni. Nutrino 100% voćna užina dolazi u raznovrsnim ukusnim kombinacijama voća ali i u kombinaciji sa keksom, žitaricama ili pirinčem što omogućava roditeljima da uvijek pri ruci imaju novu ukusnu kombinaciju obogaćenu vitaminima i mineralima koju mogu ponuditi svojim mališanima u pokretu.

Voćni pirei u praktičnim pauč pakovanjima idealno staju i u torbu za plažu, pa kad mališani ogladne od geganja po pijesku i drugih morskih avantura mogu uživati u egzotičnom miksu jabuke, manga, papaje i banane ili možda uz neodoljiv ukus pirea od jabuke, breskve, jagode i maline. Provjerena kombinacija voćki jabuke sa kruškom i breskvom odličan je izvor minerala i vitamina, osvježava i savršeno prati ljetni tempo vaše bebe od prvih zalogaja. Bogate svim potrebnim nutritijentima ove Nutrino voćne užine biće neophodno gorivo za razigran dan pun lijepih trenutaka. I baš tako, neke stvari su toliko jednostavne da obične situacije transformišu u fantastične. Zbog toga uvijek u torbi spakujte pire od jabuke i banane sa keksom ili hranljiv miks jabuke, kruške i banane sa žitaricama. Prvi ljetni ples je nastao u saradnji sa njima, jer kad su stomaci siti zahvaljujući spoju ovih sastojaka, energije i inspiracije svakako neće zafaliti. 

Bebe obožavaju novi ukusni pire koji čini moćni trio sočne jabuke, sa šljivom i pirinčem bogat vitaminima, dijetetskim vlaknima i značajnim aminokiselina koje imaju važnu ulogu u njihovom razvoju, a koji mogu samostalno da mljackaju. Maleni stomaci ne mogu odoljeti eksploziji ukusa pirea od jabuke, kruške i banane koja se u pauč pakovanju udružila sa keksom. Ova kombinacija pruža čitav spektar hranjivih sastojaka. Ove kombinacije zadovoljavaju potrebu za unosom raznovrsnih zdravih voćkica u ishranu vašeg djeteta i utiče na pravilan rad crijeva. 

Za bebe koje mogu samostalno da konzumiraju užinu u svim prilikama.

Dopustite vašem mališanu da samostalno konzumira Nutrino užinu direktno iz pakovanja. U putu, kad su ruke mamama i tatama zauzete mališani samostalno mogu mljackati svoje užine bez potrebe za kašikom ili posudom. Na taj način istražuje, razvija samoupouzdanje i fine motoričke vještine od malena. I ne brinite, sadržaj ne može da se prospe. Neka vaša djeca istražuju nove ukuse, upoznaju različite teksture i uživaju svim čulima u hrani koju mogu jesti samostalno.

Kašice u teglicama hranljiva su tajna svih praktičnih mama

Savršena kombinacija sastojaka obezbjediće vašem mališanu izbalansiranu nutritivnu formulu. Voćne, mesne i povrtne teglice se pakuju u termoskupljajuću foliju koja  štiti proizvod od svetlosti, prašine i otvaranja, dok se obradom samih teglica onemogućava razvoj mikroorganizama. Ono što je posebno važno jeste da Nutrino hrana ne sadrži dodate šećere, aditive ili konzervanse. Pažljivo izbalansirani sastojci pružiće vašim mališanima sve  potrebne hranljive sastojke za zdrav rast i razvoj. Možete biti sigurni da vaša djeca jedu samo najbolje, dok istovremeno uživaju u svakom zalogaju.

100% zdravo osveženje za vrele ljetne dane

Nutrino 100% voćni sokići su brz i efikasan način da svojim mališanima ponudite zdravo osveženje. Svježe i prirodno cijeđeno voće, bez dodatog šećera je instant spremno za ponijeti – samo spakujete u torbu ukusnu Nutrino voćnu kombinaciju i ponudite bebi kada  je vreme za osvježenje u pokretu. Možete biti sigurni da za vašu djecu birate samo najbolje, dok istovremeno uživaju u svakom gutljaju.

Pronađite na policama SUPER LJETNJU PONUDU!

Voćno sočni ljetni alarm za sve roditelje koji žele da svoje najmlađe obraduju omiljenom Nutrino voćnom užinom! Pronađite na policama super ponudu promo pakovanja od 10 paučeva istog ukusa po odličnoj cijeni! Izaberite jedan od dva ukusa:

  • Voćni pire od jabuka, banana i keks 
  • Voćni pire od jabuke, banane i žitarica 

Neka svaki zalogaj bude avantura! Ljetna pustolovina može da počne!

Izaberite užinu koje prate ljetni tempo vašeg mališana!

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave