Prirodna kozmetika Glorija organizovala 1 Mom event u Mostaru

Zbog brige o najmlađim Prirodna kozmetika Glorija, hercegovački brend prirodne kozmetike organizovao je 1 Mom event u Mostaru povodom rebrendiranja baby linije.  Mostarske mame imale su priliku razgovarati sa stručnjacima o značaju tretiranje dječje kože prirodnom kozmetikom.  U ugodnoj atmosferi mame su razgovarala sa dr. Jerkom Brzicom, specijalistom pedijatrije i Rusmirom Arapović, laktacijskom savjetnicom u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Prirodna kozmetika Glorija je za sve učesnice događaja pripremila prigodne poklon, te tako ih obradovala odličnim proizvodima, a uskoro na policama možete pronaći nove proizvode baby linije Prirodne kozmetike Glorija.

Koža je najveći organ i treba se posebno njegovati i tretirati. Dječja koža je posebno osjetljiva u prvim danima života. Koža u tom periodu brzo upija i gubi vodu, podložna je iritiacijama, posebno pelenska regija i zato je važna uloga preparata koji se koriste od samog rođenja djeteta. Prilikom odabira preparata važno je voditi računa da li je proizvod napravljen od prirodnih sastojaka.  Linija baby proizvoda Prirodne kozmetike Glorije kreirana je na poseban način i upravo je namijenjena osjetljivoj koži djece.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave