Predstavljamo Dermedic Sunbrella: Ultimativna UV zaštita za djecu već od prvog mjeseca života!

Dermatološki testiran i hipoalergen, Dermedic Sunbrella je pogodan za sve tipove kože.

Dermedic, jedan od vodećih brendova u dermatološkoj njezi kože, s oduševljenjem predstavlja svoju Sunbrella UV zaštitu za djecu. Dizajnirana imajući na umu dobrobit naših mališana, Sunbrella nudi visoku zaštitu od sunca dok istovremeno štiti njihovu nježnu kožu od štetnih UV zraka.

Dječja koža vrlo je osjetljiva i podložna oštećenju od sunca, zbog čega je odgovarajuća zaštita prijeko potrebna. Uz Dermedic Sunbrella roditelji sada mogu biti sigurni da njihova djeca uživaju na otvorenom s povjerenjem da je njihova koža zaštićena od štetnih utjecaja sunca.

Ono što izdvaja Dermedic Sunbrella je njegova napredna formula koja kombinira vrhunsku tehnologiju s nježnim sastojcima i činjenica da u svakom baby Sunbrella proizvodu se nalazi aqua-proVita D3, koji se upravo pod djelovanjem sučeve svjetlosti pretvara u vitamin D3. Dovoljno je samo 15-20 minuta izlaganja suncu da bi se osigurao odgovarajući nivo vitamina D3. Zaštita širokog spektra kreme za sunčanje štiti od UVA i UVB zraka, sprječavajući opekline i dugotrajna oštećenja. Može se pohvaliti impresivnim faktorom zaštite od sunca (SPF) od 50+, nudeći maksimalnu pokrivenost za nježnu dječju kožu. 

Dermatološki testiran i hipoalergen, Dermedic Sunbrella je pogodan za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Formula je bez štetnih hemikalija kao što su parabeni, bojila i mirisi, osiguravajući nježnu i sigurnu primjenu. Također je vodootporan, što ga čini idealnim za aktivnu djecu koja se vole brčkati u bazenu ili igrati na plaži. I svi su proizvodi Ocean Life Friendly, čuvajmo sebe i našu okolnu.

Dermedic Sunbrella nadilazi tradicionalne proizvode za zaštitu od sunca uključivanjem dodatnih sastojaka koji njeguju kožu. Obogaćen vitaminom E i pantenolom, pomaže hidratizirati i umiriti kožu, održavajući je mekom i gipkom. Lagana i nemasna tekstura osigurava jednostavno nanošenje, omogućavajući djeci da ostanu zaštićena bez osjećaja težine. Ambalaža Dermedic Sunbrella prilagođena djeci dodatno poboljšava iskustvo. Šareni i razigrani dizajn plijeni dječju pozornost, čineći nanošenje kreme za sunčanje zabavnom i privlačnom aktivnošću. Potiče zdrave navike sunčanja od najranije dobi, učeći ih važnosti zaštite svoje kože na ugodan način.

Dermedic Sunbrella UV zaštita za djecu sada je dostupna u vodećim apotekama. Ne dopustite da sunce spriječi vaše dijete u avanturama na otvorenom—zaštitite ga Dermedic Sunbrella i dopustite mu da sigurno uživa u suncu!

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave