Povratak u školsku klupu uz ukusnu užinu koja staje u džep!

Ljetni raspust je za nama, a povratak u školske klupe donosi sa sobom nove avanture, ali i nove rutine, posebno kada je u pitanju priprema obroka i ishrana vaše djece tokom školskog dana. Nema potrebe za brigom – Nutrino Junior je tu da vam pomogne u osiguranju ukusnih i zdravih užina za vaše školarce!

Tokom leta, mališani su sa zadovoljstvom mljackali Nutrino Junior užine i zaljubili se u četiri čudovišno zgodne kombinacije omiljenih voćki i nezaobilaznih namirnica svakog djetinjstva, koje su se savršeno uklopile u sve njihove ljetne avanture. Sada su spremni da se ponovo posvete školskim obavezama i zagriju stolicu, a Nutrino Junior voćne užine sa keksom, čokoladom ili žitaricama su tu da im daju energiju. Konačno možete biti bezbrižni i sigurni da ste pronašli zdravije opcije bez konzervansa, aditiva, glutena i dodatog šećera, a vaši mališani će imati tajnu formulu za maksimalnu koncentraciju i istraživanje sveta svim čulima.

Kada su u pitanju odmori između časova, Nutrino Junior užine su uvijek pri ruci! Neodoljivi ukusi hranljivih voćnih mikseva sa keksom, čokoladom ili žitaricama, spremno čekaju klince u svakom pauziranju da ih smažu u pokretu BRZO, BRŽE ili ZA ČAS! I ne samo to, užine su tu da ih podrže kad se “koje slovo piše” ili kad se pitaju “ko je smislio ovu matematiku?”.

Svi voćni pirei upakovani su u praktična pauč pakovanja koja čuvaju svježinu, miris i ukus, i bez problema staju u svaki školski ranac, torbu, pa čak i u džep. Djeca mogu da uživaju u njima kad god požele. Bilo da im je potreban podsticaj za učenje, kreativnu igru ili dodatna snaga pre ili posle sportskih aktivnosti, Nutrino Junior užina je pouzdan saputnik koji će ih podržati u svakoj situaciji, čineći sve mnogo lakšim i zabavnijim.

Zajedno sa šarmantnom četvorkom Junior monstruma Mljacanom, Njammmom, Žderom i Zubojem, koje mališani već prepoznaju, obožavaju i povezuju sa omiljenim proizvodima, djeca će uživati svim čulima u ukusnim i zdravim užinama. Kombinacija jabuke, jagode, vanile i žitarica je na svim top listama i pruža bogatstvo biljnih vlakana i vitamina C. Cijelo ljeto nije bilo dovoljno da se pronađe lak način za odabir da li prvo otvoriti pouch od jabuke i banane sa čokoladom ili pre kombinaciju jabuke i banane sa keksom. U svakom slučaju budite bez brige, jer su obe kombinacije sjajan izvor antioksidanasa i zdravih ugljenih hidrata koji će mališanima pružiti snagu za sve aktivnosti koje ih očekuju u toku dana. A kad je u pitanju miks jabuke, pomorandže, keksa i čokolada, šuška se po gradu da jedan pouch nije dovoljan za jednu užinu, jer se pojede brzo i slasno, dok si rekao keks – ili kakao.

Pored ukusnih Nutrino Junior užina u praktičnom pouch pakovanju koje dolazi u 180g i 100g, tu su i Nutrino suhe žitne kaše kada je potreban brzi doručak ili lagana večera. Vaši klinci će uživati u dva odlična ukusa suhih žitnih kaša sa dodatkom kakaa ili keksa, koje donose dobroćudni proždrljivi monstrumi Le Žvak i Dobrila. Nutrino suhe žitne kaše su jednostavne za pripremu, a njihov hranljivi sastav pružiće im osjećaj sitosti za sve planirane aktivnosti.

Naši čudovišni drugari spremili su za vas užine koje će biti idealan saveznik za sve školske aktivnosti. Pronađite Nutrino Junior užine koje prate povratak vaših mališana u školu i budite bezbrižni znajući da djetetu obezbjeđujete kvalitetnu i potpuno bezbjednu hranu.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave