Pouzdan partner roditeljima za miran i čvrst san mališana

Uspavljivanje beba često predstavlja jedan od najvećih izazova s kojima se roditelji svakodnevno suočavaju. Miran i čvrst san je ne samo osnova za zdrav rast i razvoj, već bebi pruža neophodnu energiju za istraživanje sveta oko sebe i podstiče njen mentalni i emotivni napredak. Međutim, san nije samo od značaja za najmlađe. On je podjednako važan i za roditelje, koji treba da obnove energiju za sve obaveze koje ih koliko već sutra očekuju. Ponekad, samo jedan sat dužeg sna može biti dovoljan da budemo produktivniji čitavog narednog dana. 

U ovom, ponekad izazovnom periodu, pravilna ishrana pred spavanje može biti pravo rešenje. Nutrino Sleep Well linija proizvoda za večernji obrok mališana obezbjeđuje sve potrebne nutritivne namirnice za miran san beba, a samim tim i roditelja. Specijalno osmišljene recepture Nutrino linije proizvoda za večernji obrok sadrže lako svarljive sastojke koje će vašu bebu učiniti sitom tokom čitave noći.

Nutrino Sleep Well – ukus prirode za miran san

Sačinjena od mlekca, kaša i teglica, Nutrino Sleep Well linija osmišljena je sa ciljem da obezbjedi sve što je potrebno da mali organizam vaših beba ima dovoljno energije koja se troši tokom sna. Nutrino mliječne kašice u teglicama su prirodan izvor proteina i vlakana, a ujedno predstavljaju visokokvalitetni obrok koji kombinuje mlijeko i žitarice, obogaćen sa tri različita ukusa: vanile, kakaa i keksa. Kao takvog čine ga idealnim za konzumiranje pred spavanje. Zbog prisustva žitarica koje su sjajan izvor ugljenih hidrata, ove kašice će osigurati da dijete ostane sito tokom cijele noći. Dodatak jabuke i ukusa vanile pruža obilje zdravlja, budući da jabuka, pored toga što je prirodni antioksidans, bogata je vitaminom C i kalcijumom. Ukus kakaa ne samo da obogaćuje aromu, već i pozitivno utiče na zdravlje kože. Nutrino kašice zbog bogatog prisustva vlakana i proteina, pružaju mališanima osjećaj sitosti i blagotvorno djeluju na njihove stomačiće.

Kako bi roditelji bili sigurni da svojim mališanima pružaju visokokvalitetan proizvod, mliječne kašice spakovane su u teglicama koje imaju zaštitnu termoskupljajuću foliju koja čuva svježinu proizvoda i štiti od spoljašnjih uticaja, poput prašine, svjetlosti i otvaranja. 

Nutrino Sleep Well mliječne kašice u teglicama predstavljaju visokokvalitetan obrok i kao takve predstavljaju siguran izbor svakog roditelja. Pripremljeni po stručnoj recepturi koja podržava zdrav rast i razvoj djece od prvog zalogaja, Nutrino proizvodi prepoznati su kao pouzdan partner u odrastanju mališana od strane roditelja. Nutrino Sleep Well večernji obroci nezaobilazni su ritual za mališane i roditelje, pružajući im ne samo zadovoljstvo ukusne večere, već i miran san za cijelu porodicu. 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave