Postanite i vi dio jedne male bajke, zavirite u svijet prinčeva i ruža

Ako ste u potrazi za nečim neobičnim i neodoljivim za vaše klince i klinceze, onda ste na pravom mjestu. “Prinčevi i ruže” su novi brend koji će vam omogućiti da vaše djevojčice izgledaju kao princeze, a njihova soba kao bajka. Iza ovog brenda stoji Dajana Stojanović. Ova mlada mama dizajnira tu tu suknjice i dekice koje su unikatne i ručno rađene, a ujedno i nabavlja najslađe modne detalje za dječake i djevojčice.

Dajana je oduvijek zaljubljena u modu, a otkako ima dva dječaka fokusirala se na dječju odjeću i detalje. “Ja sam neko ko je oduvijek volio da se sređuje, a otkako imam dva sina, to sam prenijela i na njih. Skoro sam za krštenje mlađeg sina tražila beretke, ali kod nas ih nije bilo, pogotovo ne po pristupačnim cijenama, tako je i nastao naš brend. Odličila sam da počnem nabavljati neobične modne detalje za djecu koji će biti unikatni i pristupačni svakome, ne sluteći da će to otići u nekom drugom pravcu “,kaže Dajana.

Počelo je sa nekim sitnicama poput mašnica, beretki, traka za kosu, a preraslo je u nabavku i dizajniranje odjeće i dekica. Ubrzo su u ponudi uveli i ručno rađene dekice raznih dezena i kompletiće sa tu tu suknjicama i trakama za kosu. Profil na Instagramu “prinčevi_i_ruže”, kao i sam brend su inspirisani dječijom knjigom “Mali princ”, jer svaki princ ima svoju ružu. Na tom profilu možete dobiti sve potrebne informacije i izvršiti svoje narudžbe.

Dajana ističe da joj je suprug najveća podrška i partner, jer pored nje i on najviše ulaže u tu ideju. Kako je uvijek srećna dok sređuje svoju djecu, tako uživa i dok se dogovara sa drugim mamama koji će dezen odabrati i kako će njihovi djevojčice i dječaci izgledati čarobno za svaku priliku.

Mame, tetke, strine, ujne, ukoliko tražite savršen komad odjeće, modni dodatak ili dekicu, pridružite se njihovoj bajci i upotpunite je zajedno.

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave