Poliklinika Epion jedna je od najbolje opremljenih u BiH

Poliklinika Epion je privatna zdravstvena ustanova koja je sa radom počela 2019. godine i već danas je jedna od najbolje opremljenih poliklinika u BiH

Iako živimo u vremenu ubrzanog tempa života, ipak je od velike važnosti da brinemo o onome najvažnijem – zdravlju. Uslijed pretrpanosti zdravstvenog sistema i nemogućnosti odgovora na sve veće zahtjeve pacijenata, veliku prednost imaju one sredine sa savremenim dijagnostičkim centrima.

Među takvim sredinama je i Zenica, gdje je već tri godine na usluzi svim građanima poliklinika Epion. Poliklinika pruža široku paletu usluga i dijagnostičkih pregleda iz područja interne medicine, neurologije, radiologije i ultrazvučne dijagnostike, hiperbarične medicine, nuklearne medicine, te laboratorijske dijagnostike.

 

U maju 2022 godine, poliklinika Epion je otvorila i odjel ginekologije čime je objedinila veliki broj usluga na jednom mjestu. U sklopu njihovog odjela ginekologije možete uraditi: ginekološke preglede, preglede trudnice, 2D/3D ultrazvuk trudnice, ginekološki Color Doppler, kolposkopiju, CTG, Sono HSG, papa test a uskoro i manje ginekološke zahvate u lokalnoj anesteziji te biopsije.

Od posebnog interesa jesu i napredne mogućnosti najsavremenijeg ultrazvučnog aparata namijenjenog baš za trudnice gdje se može uraditi i 4D ultrazvuk sa opcijom iLive Pro prikazom ploda uživo, pomoću čega se dobija realistični prikaz pokreta ploda u realnom vremenu. Dakle, 4D ultrazvuk sa velikom sigurnošću može da potvrdi uredan tok trudnoće i odsustvo komplikacija. Pored toga, ljekar može uočiti vrlo precizno sve funkcionalne smetnje na organima ploda, protok krvi kroz tkiva i organe, kao i poremećaje u rizičnim trudnoćama. 

Tim poliklinike Epion čine iskusni medicinski stručnjaci koji su prepoznati kao vodeći u svojim oblastima širom Bosne i Hercegovine. Tim koji pruža nadu, usluge i mogućnost ozdravljenja, iza sebe ima višedecenijsku medicinsku ekspertizu. Više od 20 medicinskih stručnjaka, iz različitih oblasti medicine, su pažljivo selektovani na osnovu svojih visokih profesionalnih kvalifikacija, iskustava, predanosti i brige o pacijentima.

Polikliniku Epion 

Bistua Nuova broj 3

Tel: +38732970444, +38732970700

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave