„Petominutne priče o iznenađenjima“, dvadesetdruga knjiga kolekcije je na kioscima

Iznenađenja služe da nam učine život nezaboravnim, izmame osmijehe, povežu prijatelje, roditelje, djecu, pobuđuju nam kreativnost, osjećanja i prave priče za prepričavanje i dugo sjećanje! Dvadesetdruga knjiga iz kolekcije Petominutnih priča se bavi iznenađenjima.

Stiže nam pet novih priča, a već u prvoj su sestre Ana i Elsa koje spremaju proljetni bal iznenađenja. Kao i u svakoj bajci i ovdje će biti malo magije ali će na kraju prirediti cvjetni bal za pamćenje! Mačke iz visokog društva spremaju zabavu iznenađenja za mačka Tomasa. Uzbudljiv dan završio se nezaboravnom proslavom! Miki, Mini i njihovi prijatelji su junaci priče koja nosi naziv Potraga za blagom. Mala sirena i princ Erik proveli su divnu večer na kopnu. Arijela nije dobro poznavala svijet ljudi pa su joj razna noćna svjetla bila interesantna. U priči ćete saznati gdje je sve Erik odveo i šta je saznala. U priči o zvijezdama Bela i mala šoljica Krhko riješili su da u dvorskoj biblioteci naprave pravu astronomsku predstavu. Uz pomoć prijatelja, malo svjetla i dragog kamenja čarolija je mogla da počne.

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

Pravila nagradne igre

Zapratiti stranicu Roditelj na facebooku

Označiti jednu prijateljicu u komentaru na facebooku

Podijeliti post javno na facebooku.

Nagradna igra traje do 14.07.2021.

Sretno.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave