„Petominutne Mikijeve priče“, šesnaesta knjiga kolekcije je na kioscima

Od kada se pojavio davne 1928. Godine Miki Maus(Mickey Mouse) lik čuvenog Walta Disneya prošao je kroz razne pustolovine u crtanim filmovima, stripovima, knjigama, obilježio modnu i mnoge druge industrije.

Ima nešto posebno zbog čega ga vole i djeca i odrasli. Iako nije tipičan heroj, Miki ima brojne dobre osobine s kojima su se mnogi poistovjećivali i koje su ih inspirisale.  Miki je pozitivan, suosjećajan, uvijek na strani pravde, dobar prijatelj, nježan pratilac svojoj voljenoj Mini koja mu se pridružila samo godinu dana kasnije. Miki ima osobine ličnosti za primjer i zato je i dalje nezaobilazan lik u mnogim pričama.

U novoj knjizi Miki će proći kroz pet priča, sa svojim prijateljima i porodicom. Kolekcija petominutne priča donijela je mnogo radosti mališanima. Nadamo se da ćete uživati  u izboru novih knjiga. Podijelite sa djecom neku priču o Mikiju koje se sjećate iz vašeg djetinjstva…

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

Tripik nagrađuje jednu mamu sa knjigom „Petominutne Mikijeve priče“.

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

Zaprati stranicu Roditelj na facebooku

Označi dvije prijateljice u komentaru na facebooku

Podijeli post javno na facebooku.

Nagradna igra traje do 02.06.2021. kada ćemo izvući sretnu dobitnicu.

 

Sretno!

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave