Personalizirani dnevnik – Savršen poklon za trudnicu i mamu

Sigurno ste se zatekli u situaciji kada bi trebali ići u posjetu prijateljici koja je trudna ili je tek dobila bebu, a nemate pojma što kupiti. Najčešće tada odlazite kupiti cvijeće, čokoladu i robicu za dijete, koja se vama sviđa, a koja je u principu nefunkcionalan i nikako ne odgovara mališanu. Međutim, ponekad želite da budete orginalni i da poklonite dragoj prijateljici poklon po kojem će pamtit vas a i zabilježiti divne trenutke u trudnoći ili nakon poroda.

Tako smo danas odlučili da vam predstavimo divne personalizirane dnevnike za trudnice i mame. Dnevnik za trudnice Naše putovanje počinje je dizajniran da pomogne zabilježiti i sačuvati sve one sitne i bitne trenutke tokom svih 9 mjeseci. Organiziran je po sedmica, sa mnogo korisnih informacija. A na trudnici ostaje da stranice oboji najljepšim bojama trudnoće. Naslovna stranica se izrađuje po želji klijenta sa imenom trudnice.

Iz kolekcije personaliziranih dnevnika dolazi nam i poseban Bebin dnevnik koji je mali spomenar vašeg mališana. Ne dopustite da uspomene izblijede, kroz Bebin dnevnik ovjekovječit će se najposebnije uspomene.

Personalizirane dnevnike možete naručiti preko Facebook stranice Personalizirani dnevnici.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave