Penti Young linija gdje svaka mama može svog mališana obradovati izvanredno udobnim pidžamama i donjim vešom.

Za naše najmlađe kreirana je Penti Young linija gdje svaka mama može svog mališana obradovati izvanredno udobnim pidžamama i donjim vešom. Young pidžame otvaraju vrata zabavnog svijeta svojim zanimljivim motivima u kojima će naša dječica mirno tonuti u zemlju snova, a probuditi u njima jutarnju razigranost.

Izdvajaju se kompleti četverodijelnih pidžama, koji svojim odgovarajućim dijelovima stvaraju četiri različite kombinacije, sastoje se od dvije majice dugih ili kratkih rukava i dvoje hlača. Pored njih, možete pronaći pojedinačne kao i unisex pamučne setove uz koje nestaju rasprave čija je pidžamica ljepša. Raznovrsni izbor donjeg veša od jednostavnog kroja i najfinijeg materijala svojom fleksibilnom strukturom omogućava slobodu kretanja, te udobno prati djecu u njihovim zabavnim igrama.

Pored nove Maternity kolekcije obogaćenu ukrasima čipkanog veza, pronađite i Basic kolekciju grudnjaka za dojilje sa izvrsnim kopčama za olakšano dojenje. Izdvajaju se i potkošulje kreirane s ljubavlju sa istim mehanizmom kopči, kao i slip gaćice od kvalitetnog materijala u modelima koji najbolje pristaju vašem obliku tijela.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave