Pametna hrana svakog dana za vaše mališane u novom pakovanju

Dolazak bebe u kuću je velika životna radost za svaki par. Kao period intezivnih promjena navika i prioriteta, roditelji se trude da zajedno budu dobro organizovan i uigran tim, međutim svjesni smo da je uloga mame u prvim mjesecima od primarne važnosti za pravilan rast i razvoj djeteta, zato smo se potrudili da mamama omogućimo što udobnije prve mjesece prelaska na nemliječnu ishranu.

Odaćemo vam hranljivu tajnu najbržih mama, obratite pažnju jer više nećete morati da brinete da li ćete stići da oljuštite, iscijedite i izmiksujete sve namirnice kako bi vaše dijete imalo prirodan i nutritivno bogat obrok. Bilo kada i bilo gdje, Nutrino hrana će vam pomoći da beba bude zadovoljna i sretna, a da vi budete sigurni da ste joj pružili zdrav i veoma ukusan obrok.

Želimo da budemo vaš saveznik kada je gusto i ne stižete sve, vaš plus jedan kada je potrebno više energije za igru i pouzdan saradnik kada birate idealno hranljive namirnice za svako doba dana i noći. Zato smo kreirali novi dizajn pakovanja sa istaknutim benefitima Nutrino proizvoda koji će biti vaš vodič kada tragate za savršeno izbalansiranom kombinacijom obroka i užina. A tu je i naša Nutrino Žirafica koja sada prati plan ishrane djece i raste sa vašim mališanima.

POVERENJE SE GRADI, A SVAKA SIROVINA DETALJNO KONTROLIŠE

Mi u Baby Food Factory vodimo računa o svakom procesu proizvodnje, od izbora namirnica koje prolaze najrigorozniju kontrolu, pa sve do naših pakovanja koja čuvaju svježinu, miris i ukus hrane. Nama je briga o pravilnoj i zdravoj ishrani na prvom mjestu, zbog čega smo prema djeci brižni, a kod kontrole kvaliteta strogi i zato pravi recept za sitne stomačiće dolazi po ekspertskoj recepturi – bez dodatog šećera, aditiva i konzervansa. Ohrabrujuće je znati da vaša beba zaista dobija zdravu, kvalitetnu i potpuno bezbjednu hranu proizvedenu po recepturama preporučenim za idealan izbalansirani obrok. 

PAMETNA HRANA SVAKOG DANA PO EKSPERTSKOJ RECEPTURI 

Da li vam je poznata situacija kada uživate u šetnji i shvatite da je vreme za obrok, a vi niste oljuštili, skuhali ili izmiksali namirnice? Ili pak osjećaj kada vam duša spava, a djete se probudi i gladno je? Upravo i u ovakvim situacijama, Nutrino je spas u posljednji čas. Super praktična pakovanja Nutrino proizvoda sadrže baš sve što vam je potrebno u savršenoj razmjeri vitamina i minerala, veoma su ukusna i pružaju mališanima nutritivnu raznovrsnost na pravi način. Dovoljno je samo da pogledate benefite na pakovanjima, pratite Nutrino Žiraficu koja će vam ukazati na uzrast kojem je proizvod namijenjen, i uživate u odrastanju svog djeteta, jer znate da mu pružate ono najbitnije – ljubav i vreme, a mi smo tu da pružimo pametnu hranu svakog dana po ekspertskoj recepturi.

 

NOVI PROIZVODI VAS ČEKAJU NA POLICAMA

Drago nam je kada vidimo svaki osmjeh, čujemo zvuk uzbuđenja i osjetimo radoznalost kod mališana kada za užinu dobiju Nutrino voćne piree, 100% voćne užine upakovane u jedinstvena pauč pakovanja, sokiće od 100% voća ili pak uživaju u hranljivom obroku u teglicama u voćnoj, povrtnoj ili mesnoj kombinaciji ili ukusnoj i obogaćenoj vitaminima i mineralima suhoj kaši.

Upravo zbog toga redovno obogaćujemo naš portfolio proizvodima koje mališani zaslužuju, jer želimo da djeca odrastaju sretna i zdrava uz kvalitetnu hranu. Mi smo brižni prema djeci, a kod kontrole kvaliteta strogi, zato možete da budete sigurni u to da pružate svom djetetu zdravu, kvalitetnu i potpuno bezbjednu hranu. 

I da ne zaboravimo, novi proizvodi vas čekaju na policama – savršena kombinacija žitarica i mlijeka u kašicama za laku noć, obezbijediće vašoj bebi čvrst i miran san, na vama je samo da odaberete pravu slasnu kombinaciju ukusa sa kakaom, vanilom ili keksom. Nutrino voćni pirei dolaze u nove dvije kombinacije ukusa. Novi savršen miks jabuke, kruške, banane sa dodatkom keksa, pruža čitav spektar hranljivih i ukusnih sastojaka obogaćenih vlaknima, a tu je i super voćni duo prirodno sočne jabuke i šljive obogaćene pirinčem. Naša nova povrćna teglica- predstavlja kombinaciju pažljivo biranog povrća bundeve, šargarepe i tikvice u kombinaciji sa pirinčem. Bez soli i glutena idealna za naše mališane!

Svaki roditelj može da se osjeća sigurno uz Nutrino, jer bebi daje kvalitetnu i potpuno bezbijednu hranu.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave