Otkrijte svijet dječjeg namještaja, edukativnih i didaktičkih igračaka

Ako želite svojim mališanima urediti njihov kutak u sobi ili im obezbijediti kvalitetne didaktičke i edukatikve igračke onda ste na pravom mjestu. Kidzz je relativno mlad brend, ali polahko uspijevamo da nađemo svoje mjesto na tržištu. Prva ideja našeg  poslovanja bila je prodaja drvenih didaktičkih i edukativnih igračaka koje će djeca koristiti za sigurnu igru ispunjenju učenjem i vježbanjem fine motorike, oblika i boja. Međutim, kroz par mjeseci rada odlučili smo se da proširimo svoju ponudu i da našim najslađim malim kupcima ponudimo stolove i stolice koje će oni sami moći koristiti bez pomoći roditelja.Tako da smo u januaru ove godine prezentrirali naše drvene stolice i stolove koji su naša proizvodnja i prodaju se pod brendom Kidzz. Stolice radimo u pet oblika, a stolove u dva oblika. Sve je urađeno sa zaobljenim rubovima i jako je sigurno za naše mališane. Trenutno radimo na formiranju cijele kolekcije dječijih namještaja i nadamo se da će roditelji, a posebno mališani biti oduševljeni kao što su sa dosadašnjom ponudom.

 

Pošto je naš početak bio zasnovan samo na prodaji didaktičkih i edukativnih igračaka obezbijedili smo za Vašu djecu prelijep izbor igračaka. Sjajne edukativne i didaktičke  igračke koje su sigurne za igru pomažu Vašoj djeci da vježbaju finu motoriku, da uče boje, oblike i životinje. Uz sve to sjajno se i zabave, a posebna je sreća mališana kada nešto novo nauče.

 

Naš primarni cilj je da ponudimo samo kvalitetne stvari od prirodnih materijala našim mališanima, s toga smo našu ponudu upotpunili sa brendom Baobaby koji prave preslatke papice i ostale stvari za mališane i mame, a sve je urađeno od pamuka i priorodne kože.

Ako smo Vas zaninteresovali svojom pričom i ponudnom onda posjedite našu web stranicu www.kidzz.ba . Na web stranicu možete odmah uraditi i narudžbu ili nam se javite na našem Instagram ili Facebook profilu.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave