Osvježavajuće ukusno: Nutrino – zdravi i ukusni obroci za nezaboravne ljetne avanture!

Hajde da ovo ljeto bude jedna velika nezaboravna avantura za cijelu porodicu! Vreme je da uživate u svakom pokretu, osmijehu i nestašluku vašeg mališana. Pustite ga da istražuje okolinu svim svojim čulima i budite bezbrižni, jer gdje god da se uputite, uz Nutrino obroke i užine dijete će imati dovoljno snage za sve ljetne pustolovine, a maleni stomak neće biti nervozan.

Nutrino užine su idealan saveznik svakog roditelja za aktivno ljeto u pokretu, jer prate ljetni tempo mališana. Ponesite ih sa sobom na piknik, avanturu u prirodi ili na plažu i budite sigurni da će postati omiljena užina djeteta. 

Vaše dijete će obožavati svaki zalogaj i sigurno će tražiti još!

Nutrino nastoji da roditeljima ponudi pametnu hranu svakog dana, kako bi mališani odrastali  zdravo i pravilno, i upravo zbog toga svaki Nutrino proizvod je bez dodatog šećera, aditiva i konzervansa. Nutrino voćne kombinacije će oduševiti i najprobirljivije klince, a napravljene su po ekspertskoj recepturi, od provjerenih sirovina i kontrolisanog proizvodnog procesa do pažljivo odabranih nutritivnih kombinacija sastojaka i praktičnih pakovanja koji olakšavaju proces nemliječne ishrane. Bilo da su u pitanju kašice u teglicama, voćni pirei u mekanim „pouch“ pakovanjima ili pak voćni sokići, Nutrino proizvodi sinonim su za zdravu i kvalitetnu hranu za najmlađe. 

Isprobajte neodoljive ukuse koje smo pripremili za vaše mališane!

Ako želite da pri ruci uvijek imate zdravu i ukusnu užinu, koja staje u svaku torbu za plažu, ranac ili čak u džep, a jednostavna je za konzumaciju i u pokretu, praktični Nutrino 100% voćni pirei upakovani u mekanu “pouch” ambalažu, savršeni su saputnici tokom vrelih ljetnih dana. Jednostavno se prepustite igranju i svim avanturama, a kada ogladne mogu uživati u egzotičnom miksu jabuke, manga, papaje i banane ili možda uz neodoljiv ukus pirea od jabuke, breskve, jagode i maline. Čak ne morate ni da ih jurite od ležaljke do ležaljke sa kašikom, ili od ljuljaške do tobogana, prosto otvorite pauč i pustite mališana da samostalno uživa u osvježavajućem voćnom ukusu. Ako slučajno ne pojede sve odmah, ova pakovanja se lako otvaraju i zatvaraju, tako da ne morate da brinete o prosipanju hrane po torbi ili kolicima.

Sve mame i tate obožavaju praktična Nutrino “pouch” pakovanja, koja su apsolutni hit i ovog leta!

Ovog ljeta, neka svaki trenutak proveden napolju bude poseban uz Nutrino! Ni vreli dani u gradu neće smetati mališanima kada je super ukusna užina uz njih. Toliko su bitni dok sami mljackaju užinu direktno iz pakovanja, bilo da su u parku ili na bazenu. Zdrave užine su uvijek spremne, samo ne zaboravite da ih spakujte u torbe. 

Provjerena hranljiva kombinacija jabuke sa kruškom i breskvom ili pak jabuke, kruške i banane sa žitaricama odlični su izvor minerala i vitamina, okrepljuju i savršeno prate ljetni tempo vaše bebe od prvih zalogaja. Bogate svim potrebnim nutrijentima Nutrino voćne užine su  neophodno gorivo za razigran dan pun ljepih trenutaka. Uključite kameru i zabilježite prvi ljetni ples vaše bebe, jer kada je Nutrino pire od jabuke i banane sa keksom u blizini, energije i inspiracije svakako neće zafaliti. 

Mališani će obožavati i novi ukusni pire koji čini moćni duo sočne jabuke i šljivom sa pirinčem bogat vitaminima, dijetetskim vlaknima i značajnim aminokiselina koje imaju važnu ulogu u njihovom razvoju. Maleni stomaci neće odoljeti ni eksploziji ukusa voćnog pirea od jabuke, kruške i banane sa keksom. Ova kombinacija pruža čitav spektar hranjivih sastojaka, zadovoljava potrebu za unosom raznovrsnih zdravih voćkica u ishranu vašeg djeteta i utiče na pravilan rad crijeva. 

Kašice u teglicama hranljiva su tajna svih praktičnih mama

Savršena kombinacija sastojaka obezbediće vašem mališanu izbalansiranu nutritivnu formulu. Voćne, mesne i povrtne teglice pakuju se u termoskupljajuću foliju koja  štiti proizvod od svjetlosti, prašine i otvaranja, dok se obradom samih teglica onemogućava razvoj mikroorganizama. Ono što je posebno važno jeste da Nutrino hrana ne sadrži dodate šećere, aditive ili konzervanse. Pažljivo izbalansirani sastojci pružiće vašim mališanima sve potrebne hranljive sastojke za zdrav rast i razvoj. 

100% zdravo osvježenje za vrele ljetne dane

Nutrino 100% voćni sokići su brz i efikasan način da svojim mališanima ponudite zdravo osveženje. Sveže i prirodno cijeđeno voće, bez dodatog šećera je uvijek spremno za ponijeti – samo spakujete u torbu ukusnu Nutrino voćnu kombinaciju i ponudite mališanu kada  je vreme za osvježenje u pokretu. Možete biti sigurni da za vašu djecu birate samo najbolje, dok istovremeno uživaju u svakom gutljaju.

Pripremite se da otkrijete neizmjernu radost mališana sa svakim zalogajem! 

Izaberite užinu koje prate ljetni tempo vašeg mališana i ljetna avantura može da počne!

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave