Omiljeni flaster za inhalaciju mališana sada pod novim imenom Respiratol

Eukaliptus, nana i lavanda – prepoznatljiva i omiljena kombinacija u flasteru za inhalaciju Spiranto, sada se u apotekama može kupiti pod novim nazivom – Respiratol.

Zbog zaštite nprepoznatljive robne marke i zaštitnog znaka na svim trzištima na kojima je preparat nakon ogromne potražnje napokon dostupan, promjena imena je bila neophodna. 

Novi naziv je Respiratol, a kombinacija je stara, lijekovita i provereno djelotvorna! Eterična ulja nane, lavande i eukaliptusa uspješno otpušavaju nosiće kod respiratornih infekcija, sinuzitisa i alergijskog rinitisa, umanjuju simptome curenja iz nosa, bolnog grla i kašljanja.

Eterično ulje eukaliptusa veoma brzo otpušava nosiće. Dodatno ublažava glavobolju, potpomaže iskašljavanje, a djeluje i protivupalno kao jak antivirotik. 

Eterično ulje nane je od davnina poznat lijek. Također uspješno djeluje na otpušavanje nosa i iskašljavanje. Osim toga, opušta mišiće, umanjuje napetost, glavobolju, kašalj, prehladu, promuklost, snižava tjelesnu temperaturu i redukuje simptome alergije.

Lavandino eterično ulje je tradicionalno ljekovito ulje koje otpušava nos i smiruje kašalj. Ima i jako antibakterijsko i antivirusno dejstvo. Svojim djelovanjem poboljšava san, blagotvorno utiče na nervni i mišićni sistem, suzbija infekciju kože i sluzokože i ubrzava regeneraciju tkiva.

Sjajna kombinacija iz prirode istog sastava i kvaliteta, sada u Respiratol flasteru – eukaliptus, nana i lavanda svojim udruženim djelovanjem umanjuju glavobolju, kašalj, promuklost, snižavaju povišenu temperaturu i redukuju simptome prehlade i gripa.

Hvala na razumevanju i poverenju!

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave