Obrok pun radosti za male i velike

Obrok pun radosti za male i velike

Izborom Nutrina, birate bezbedne i prirodne proizvode.

Svi znamo koliko je doručak važan obrok, jer nam daje energiju za aktivnosti koje nas očekuju tokom dana. Mame posebno znaju da hranjiv doručak koji sadrži važne nutrijente, vitamine i minerale, nema zamijenu u pravilnom razvoju njihovih mališana. Stručnjaci se slažu da žitarice predstavljaju idealan doručak zbog bogatstva ugljikohidrata, a mame koje su probale Nutrino proizvode već znaju da odabirom ovih ukusnih, zdravih i hranljivih obroka, pružaju detetu najbolje. 

U proizvodnji dječje hrane izuzetno je važna činjenica da djeca zbog ubrzanog rasta imaju potrebu za dodatnom energijom i zato hrana za bebe treba da bude visoko energetska, što je bila osnova za formiranje Nutrino asortimana dječje hrane, gdje je akcenat upravo na važnim nutrijentima, hranljivim sastojcima i vitaminima koji su neophodni u razvoju djeteta. 

Dobar primer takvih proizvoda su Nutrino suhe žitne kaše, koje iako namijenjene djeci, predstavljaju idealan izbor i za ostale članove porodice zbog svojih hranljivih sastojaka. Nutrino mlječne i bezmlječne kaše se proizvode od prirodnih sastojaka i dodatno su obogaćene sa 13 vitamina i 3 minerala (Fe, Zn, J) koji ne podlježu termičkoj obradi, što im omogućava da sačuvaju sva svoja hranljiva svojstva. 

Ovi minerali su izuzetno značajni za razvoj djece – željezo doprinosi normalnom kognitivnom razvoju, jod pomaže mozgu i nervnom sistemu da se razvija, a cink je bitan za rast i razvoj reproduktivnih organa i mozga, te igra važnu ulogu u normalisanju funkcija imunog sistema. Pored ovih vitamina i minerala, Nutrino kaše su dodatno obogaćene inulinom, koji je dobar za imuni sistem i digestivni trakt djeteta jer pripada grupi prebiotika i djeluje kao bilo koje biljno vlakno, olakšavajući probavu.

Dodatna prednost Nutrino žitnih kaša je i njihovo inovativno pakovanje sa ziperom, koje zadržava svježinu proizvoda i olakšava njegovo ponovno korištenje, pa mame više neće morati da brinu o tome da li je proizvod dobro zatvoren i siguran za novu upotrebu.

Asortiman je od nedavno bogatiji za dva nova ukusa – sa keksom i kakaom, i sa pravom za njih kažu da pružaju ukus pun radosti za male i velike, jer u njima podjednako uživaju i djeca i odrasli, jer obezbeđuju neophodnu energiju za svakodnevne aktivnosti, a pripremaju se brzo i lako. Predstavljaju idealan i zaista moćan doručak, a oni koji su ih probali konzumiraju ih i kao dnevnu užinu ili predveče, jer osim što su hranljive i zdrave, dolaze u ukusima kojima je teško odoleti. 

Mame koje do sada nisu probale Nutrino proizvode, sigurno će ohrabriti činjenica da se oni proizvode u Fabrici dečje hrane (BFF), najsavremenijoj te vrste u našem regionu. Čitava fabrika je urađena u takozvanim „panelima čistih soba“, koji su uslov u farmaceutskoj industriji i operacionim salama, gde je čistoća od presudne važnosti i predstavljaju uslove koji su iznad standarda u proizvodnji dječje hrane.

Stroge kontrole proizvodnog procesa, od ulaznih sirovina koje se nabavljaju isključivo od sertifikovanih dobavljača koji ispunjavaju stroge standarde proizvodnje dječje hrane, do finalnog proizvoda, garant su da mame mogu biti sigurne da izborom Nutrina, biraju bezbedne i prirodne proizvode.

Leave a Reply