Obradujete svoje najdraže malim i slatkim poklonima iz radionice Alme Aličić

Profinjeni proizvodi u čiju izradu je uloženo mnogo ljubavi.

Alma Aličić je 22. godišnja djevojka iz Živinica koje je  studentica 4. godine Radiologije na Univerzitetu u Tuzli koja je svoj hobi pretvorila u mali biznis. Od ranog djetinjstva pokazivala je interes za kreiranje unikatnih proizvoda za sebe i svoje prijatelje. U nastavku donosimo zanimljivu prču o Almi i njenim proizvodima kojima možete obradovati drage osobe.

Unikatni i po želji kupca izrađeni proizvodi su nešto što svi želimo imati ili pokloniti dragim osobama. Alma Alićić je djevojka koja je izrađuje zanimljive unikatne proizvode.  Sa radom je počela prije nešto više od godinu dana. Njen prvi proizvod je bio omot za knjigu (Kur’an). Nakon pozitivnih komentara koji je dobila od prijatelja i kolega, te  velikog broja narudžbi svoju ponudu je proširila na izradu: ruksaksa, torbica, cegera, rokovnika, nesesera, omota za indekse i knjige, bookmarke.

Sve proizvode radi u raznim bojama i sa raznim detaljima, po želji svake osobe koja se odluči naručiti nešto od nje. U svaki rad je uloženo puno truda i ljubavi, a ono što je itetkako raduje je da su to mnogi prepoznali i dokazali tako sto se svakodnevno vraćaju i i ponovo naručuju nešto nova za sebe ili svoje drage osobe. Za izradu proizvoda ova 22-godišnjakinja nekada odvoji pola sata, ali nekim proizvodima ipak mora posvetiti više sati, ponekada čak i više dana kako bi finalizirala narudžbu.

 

Njen fb stranici i instagram profil: decorative items by alma možete pogledati ponudu njenih proizvoda, a lična isporuka je u Živinicama i Tuzli. U ostale gradove BiH narudžbe šalje putem pošte.

Almu posebno raduje to što je puno njenih proizvoda otišlo i izvan granica BiH u druge zemlje poput: Njemačke, Austrije, Srbije.

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave