Nutrino sokići 100% prirodni i pravljeni isključivo od sočnog voća

Djeca zaslužuju najbolje i svaki roditelj teži ka tome da svom djetetu obezbedi sve potrebno za zdrav rast i razvoj. Naši mališani stiču navike od najranijeg uzrasta i pored emocionalne, socijalne i intelektualne podrške, jedan od ključnih faktora koji utiče na pravilan rast i razvoj, kao i navike djeteta, jeste i zdrava ishrana.

Znamo da šećer obezbjeđuje dodatnu energiju mališanima koja im je neophodna za igru ali i za razvoj nervnog sistema. Međutim sve što je pretjerano nije dobro, te tako i pretjeran unos šećera, prije svega rafinisanog, ima niz štetnih efekata na zdravlje djece. Umjesto raznih grickalica, biskvita koji imaju veliki procenat industrijskog šećera, preporučuje se da djeci dajemo voće, jer će na ovaj način prije svega steći zdravu naviku, a i smanjit ćete verovatnoću raznih oboljenja ali i zavisnosti od šećera.

Nema ništa ljepše od prirodnog i sočnog voća koji će vašim mališanima obezbjediti prirodnu snagu i energiju. Sada vašem djetetu možete pružiti 100% prirodne i pravljene isključivo od sočnog voća, Nutrino sokiće, strogo kontrolisanog kvaliteta. Oni dolaze u raznim voćnim kombinacijama čija je osnova jabuka koja osigurava značajan unos vitamina A, koji je bitan za vid, rast i razvoj kostiju, imunitet, ali i kožu, kao i vitamina C koji je moćan antioksidans, ima protivupalno dejstvo i važan je za formiranje kolagena. Nutrino sokići od jabuke i kruške, ili bundeve, ili u kombinaciji jabuka sa šargarepom, šljivom ili breskom, vašem djetetu će pružiti neophodne vitamine za pravilan rast i razvoj i uticat će povoljno na varenje.

Nutrino sokići se pakuju u Tetra Pak® ambalažu iz koje se sok jednostavno može presuti u bebinu flašicu ili ukoliko smatrate da vaše dijete može samostalno konzumirati sokić putem slamčice iz pakovanja, dijete će na ovaj način razviti osećaj samostalnosti čime ćete ga dodatno podstaći na pravilan razvoj motirke (držanja predmeta). Osim toga, u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika, kartonsko Tetra Pak® pakovanje također pruža bolju zaštitu od svjetlosti, koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvodu.

Pakovanje je praktično za ponijeti, jer može stati u svaku torbu, bez straha da će se prosuti ili razbiti. Vama preostaje da odaberete neki od ukusa Nutrino sokića i uživate sa vašim mališanom, jer ćete biti sigurni da mu pružate ono najbolje od prirode.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave