Nova knjiga iz kolekcije Disney Petominutnih priča je na kioscima!

Danas izlazi peta knjiga „Petominutne priče o sreći“

Svakom roditelju je važna sreća njegovog djeteta.  Šta je sreća i na koji način možete s djetetom da pričate o njoj? Šta nas čini sretnima i šta je važno u životu je tema koja nam se često nameće u razgovoru sa djecom.  Da li je sreća cilj ili ona dolazi kao posljedica? Svaki roditelj odabrat će način i teme, a knjiga će biti tu da vas razonodi i pokrene razgovor.

Pet novih priča donose Disneyjevi junaci koji su djeci dobro poznati! Ana, Elza, Olaf, Kristof i Sven junaci iz Snježnog kraljevstva će nam pokazati koliko ima sreće u malim znacima pažnje i prijateljstvu! Uzbudljive trke sa automobilima će nam pokazati i drugu stranu uspjeha –  imati divne prijatelje. U priči o igračkama radost donosi ples, dok će se maca Mari iz priče o mačkama iz visokog društva prerušiti i doći na zabavu, jer  obožava da sluša džez i da pleše. Na kraju knjige pronaći ćete  priču o Zlatokosi ali u ulozi Zlatokose i princa naći će se Mini i Miki – oni će pronaći sreću u porodici!

Poznati Disneyjevi likovi u novim pričama donijet će djeci  i roditeljima radost čitanja, lijepe trenutke i mnogo važnih i zabavnih tema za razgovor.

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Prva knjiga je još samo jednu sedmicu dostupna na kioscima po promotivnoj cijeni od 3,90 KM, dok su ostale knjige iz kolekcije dostupne po cijeni od 7,90KM. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju i našim pričama sa vašom djecom!

Prethodni članak
Naredni članak

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave