Najnoviji trendovi za najmlađe su online

Stigao je Blukids Sarajevo online shop! Najnoviji trendovi za najmlađe po italijanskom receptu – moda koju ćete voljeti.

Novi, a i oni stariji, roditelji znaju kakav je osjećaj tražiti savršenu odjeću za svoje mališane. Bilo da kupujete odjeću za prvi rođendan ili osvježavate ormar za povratak u školu, nije jednostavno to napraviti bez da izgubite mnogo vremena, a sve uz pomisao da će ista ubrzo biti umrljana, poderana ili mala.

Kvalitetna odjeća po povoljnim cijenama nije jednostavna za pronaći, posebno iz ugodnosti doma. Blukids se potrudio da olakša kompletan proces i napravio novo iskustvo kupovine za sve roditelje. Pretražite kategorije, odaberite omiljene komade i gledajte mališane u njihovim novim favoritima već narednog dana.

Blukids odjeća je napravljena od organskog pamuka, veoma prozračnog i mekanog na dodir, idealnog za osjetljivu kožu. Kako bi ispunio visoke standarde sigurnosti i kvaliteta, te potvrdio odsustvo štetnih supstanci po zdravlje, Blukids je obezbijedio OEKO-TEX® certifikat za svoj asortiman.

Za prvu kupovinu putem online shop-a na https://tiffany.co.ba/blukids/ je omogućen popust od 10%, kao i besplatna dostava na adresu za sve račune iznad 50 KM. Nemojte čekati, trk (klik) na link i uživajte u novom iskustvu kupovine.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave