Nagradno darivanje – OlioVita Intima

Treba vam prirodna hidratacija intimnog područja?

Za vas imamo rješenje, te vam poklanjamo OlioVita Intima kremu.

Pravilno održavanje higijene intimnog područja je od izrazite važnosti za svaku ženu, ne samo radi osjećaja čistoće i svježine, već kako bi mogla izbjeći neugodne, a ponekad i opasne zdravstvene probleme koji nastanu kao posljedica neadekvatne njege intimnog područja. 

Veliki broj žena se svakodnevno susreće sa Vulvovaginalnom kandidijazom, a to stanje je uzrokovano gljivicom zvanom Candida. Glavni simptomi koje uzrokuje su svrbež, koji je uglavnom praćen pojačanim iscjetkom iz vagine, bolovima i crvenilom u području vagine i vulve, kao i peckanje prilikom mokrenja.
Tokom liječenja kandide, intimno područje je obično suho, što uzrokuje stalni svrbež i peckanje, pa ga je potrebno hidratizirati i njegovati. 
OlioVita Intima krema će vam pružiti svu neophodnu pomoć u ovom periodu zahvaljujući njenim sastojcima: ulje čička, argana i sezama, ekstrakt sljeza, hijaluronska kiselina i umirujući peptidi pomoći će vam u što bržoj regeneraciji.

Pravila nagradne igre

Zapratiti stranicu Vitae Health Innovation, Bosna i Hercegovina (na facebooku)

Zaprati stranicu Roditelj (na facebooku)

Lajkom posta (na facebooku) dajte doznanja da želiš testirati ovu kremu. Na osnovu vaših lajkova ćemo izvući 3 sretne dobitnice.

Sretne dobitnice izvlačimo 02. 11. 2020.

SRETNO

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave