Modni studio „Fashion Room“ je jedinstveno mjesto posvećeno trudnicama i dojiljama

Inspiracija za usmjerenje ponude u ovom pravcu bile su upravo žene u najljepšem životnom razdoblju, a koje su tragale za adekvatnim, udobnim i lijepim odjevnim predmetima.

Trgovina „Fashion Room“ se nalazi u prizemlju hotela Radon Plaza, u Sarajevu, a sve artikle možete naručiti i online putem facebook i instagram stranica: Facebook stranice: Modni studio Fashion Room, ili Instagram profila: modni_studio_fashion_room.

Naglasak stavljamo na posvećenost svakom kupcu posebno, svjesni da se tijelo u periodu trodnoće i poroda mjenja, te jako često ni sami kupci nisu sigurni u veličinu  i model koji im odgovara.

Naš mali tim je na raspolaganju da se posveti svakom kupci, kako u trgovini, tako i online.

U modnom studiju „Fashion Room“ možete pronaći kompletan asortiman za trdnice i dojilje.

donji veš za trudnice, štrample za trudnice, grudnjake i potkošulje prilagođene za dojenje, spavaćice i pidžame udobne za period trudnoće, ali prilagođene i za dojenje, helanke i pantole za trudnice, majice za trudnice, te posebnu liniju majica i haljina koje su šivene kako bi olakšale dojenje u javnosti.

Još jedan unikatan proizvod koji izrađujemo  su jastuci potrebni svakoj trudnici i porodilji. Zbog činjenice da ih je moguće saviti i prilagoditi željenom položaju, ovi jastuci olakšavaju spavanje praveći ugodniji položaj za trudnice, a možete ga koristiti i nakon trudnoće kao jastuk za dojenje, te naslon za bebu.

Pored proizvoda za trudnice i dojilje, asortiman modnog studija upotpunjuju i komadi odjeće za svaki dan, koji se mogu nositi i tokom trudnoće, ali i u period nakon i prije trudnoće.  Izdvajamo:  lagane košulje i haljine od najfinijih materijala, klasični veš za svaki dan, čipkani veš, pamučne i satenske pidžame, čarape, kupaći kostimi, itd.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave