Maleni dodir, velika ljubav

Dodir je prvi kontakt sa djetetom, neka bude potpun – prirodan i nježan.

U Kozmetici Afrodita, vodečoj slovenskoj kozmetičkoj kući, razvijena je  nadasve nježna skupina proizvoda BABY & KIDS & MOM NATURAL.

Proizvodi njeguju, štite i maze kožu beba, djece, trudnica i mama. Tehnološko napredne formulacije u proizvodima rezultat su domaćeg znanja i ne sadrže parabene, parafina, silikone, SLS/SLES-a i boja. Parfumirani su sa hipoalergenim parfemima. Proizvodi su i dermatološki te pedijatrijski* testirani što potvrđuje njihovu visoku toleranciju prema osjetljivoj koži.

DA LI STE ZNALI?

Dječja koža je vrlo osjetljiva jer je u prosjeku 5 puta tanja od kože odraslih. Hipolipidni sloj kože malog djeteta posebno je osjetljiv i koža je više propusna za štetne tvari iz okoliša, za mraz i za vjetar.

BABY & KIDS NATURAL proizvodi su razvijeni u suradnji sa mladim mamama koje su s velikim povjerenjem isprobale proizvode na vlastitoj koži i na koži svoje djece. Visok sadržaj potpuno prirodnih sastojaka spojili smo u vrhunske formule koje osjetljivoj dječjoj koži pružaju učinkovitu zaštitu i nadasve nježnu njegu.

AFRODITINA PREPORUKA

 100% PRIRODNA MAST

Potpuno prirodna formula, iznimna hranjiva snaga i višenamjenska primjena uvjerili su mnoge zadovoljne roditelje koji rado preporučuju proizvod!
Mast je namijenjena svakodnevnoj njezi bebine kože, lica i tijela, a ujedno je idealna i za optimalnu zaštitu pelenskog područja. Gdje god to beba treba. Štoviše, s oduševljenjem je koriste i majke i trudnice jer svojim visoko hranjivim sastavom pomaže u sprječavanju nastanka strija. Zaista svestrana!

DRAGOCJENA BLAGA PRIRODE:

  • karité i kakao maslac
  • bademovo, kokosovo, suncokretovo, jojobino ulje i ulje bijele limnante
  • eterično ulje lavande
  • ekstrakti BIO nevena, cvjetova lipe i pamuka

 Njegujući proizvodi Baby Natural  za brižnu i nježnu njegu, sve od prvog dana dodanim eteričnim uljem lavande uljulja mališane u mirne snove.

Atributi koji oduševljavaju:

  • CERTIFICIRANA PRIRODNA KOZMETIKA* do 100 % prirodnog podrijetla
  • »ČISTE« FORMULE bez parafina & silikona & bojila & SLS/SLES-a
  • VISOKA TOLERANCA PREMA OSJETLJIVI KOŽI dermatološki i pediatrijski* testirano
  • BEZ SUZA i NADRAŽIVANJA OČIJU oftalmološkI potvrđeno

*vrijedi za odabrane proizvode

NOVO

𝗔𝗙𝗥𝗢𝗗𝗜𝗧𝗔 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗔𝗟𝗜𝗭𝗜𝗥𝗔𝗡𝗜 𝗣𝗔𝗞𝗘𝗧 𝘀 𝗶𝗺𝗲𝗻𝗼𝗺 𝗱𝗷𝗲𝘁𝗲𝘁𝗮 oduševit će sve.

Poklonite uspješnice za njegu Baby & Mom Natural 𝘀 𝗶𝘀𝗽𝗶𝘀𝗮𝗻𝗶𝗺 𝗶𝗺𝗲𝗻𝗼𝗺 𝗱𝗷𝗲𝘁𝗲𝘁𝗮 u sasvim osobnom poklon pakiranju, koji sadrži šampon i kupku, 100% prirodnu mast i prirodno bademovo ulje te č𝗲𝘀𝘁𝗶𝘁𝗸𝘂 𝘀 𝗷𝗲𝗱𝗶𝗻𝘀𝘁𝘃𝗲𝗻𝗼𝗺 𝗽𝗼𝗿𝘂𝗸𝗼𝗺 u prekrasnoj, 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗶𝗿𝗮𝗻𝗼𝗷 𝗽𝗼𝗸𝗹𝗼𝗻 𝗸𝘂𝘁𝗶𝗷𝗶.

Poklon s posve osobnom notom. Upotrebljivo, a istovremeno vrlo posebno i unikatno.

 

 

Više na: webshop@afroditacosmetics.com + FB, INSTAGRAM

 

 

 

 

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave