Ljetni raspust nikad nije bio ukusniji – Nutrino Junior užine

Da li su vaši mališani spremni za čudovišno fantastične pustolovine ovog ljeta? Šuška se po gradu da će im trebati dosta energije da isprate sve izazove koje im je spremila živahna družina šarmantne Nutrino Junior družine.

Gdje god da krenete, obavezno im napunite sve džepiće omiljenim ukusima, jer mališani ne mogu da im odole. Jednostavno PROBAJU, SMAŽU i TRAŽE JOŠ! Roditelji mogu biti bezbrižni jer Nutrino Junior nudi zdravije opcije užina bez konzervansa, aditiva, glutena i dodatog šećera. Četiri neodoljive kombinacije najdražih voćki i nezaobilaznih namirnica svakog djetinjstva dolaze u dvije veličine praktičnih pauč pakovanja i idealne su za svakodnevno uživanje u užini koju je uvijek pri ruci. 

Super vijest za sve roditelje – Nutrino Junior užine sadrže sve što je potrebno u savršenoj razmjeri nutritijenata, a pritom su veoma ukusne – odličan kompromis onoga što vi birate za svoju djecu i onoga što oni rado jedu. 

Zahvaljujući praktičnom pakovanju, Nutrino Junior užine ponesite u park, šetnju, na igralište, bazen ili plažu i ponudite svojim mališanima baš u pravom trenutku gdje god da se nalazite. Pauč pakovanja čuvaju voćnu svježinu, minerale i prirodnu slatkoću, a bez problema staju u bilo koju torbu. Igra ne mora da prestane, čak i kad je vreme za hranu, jer su nevjerovatno jednostavne za konzumaciju i odlična opcija za ljeto u pokretu. 

Razigranu družinu ljupkih čudovišta Mljacana, Njammmu, Žderu i Zuboja klinci već prepoznaju, obožavaju i povezuju sa najdražim užinama Neka vaši mališani izaberu omiljenog člana čudovišne družine i uživaju u hranljivim mješavinama voća, keksa, čokolade i žitarica. 

Svi znaju da je Mljacan na plaži najači jer voćni duo jabuke i banane sa čokoladom, daje savršen izvor antioksidanasa i zdravih ugljenih hidrata koji pruža snagu za plivanje i pravljenje figurica u pijesku. Proždrljiva dama Njammma je po cijeli dan u parkiću, ona uvijek šarmira drugare toliko da svim čulima uživaju u mirisnoj kombinaciji jabuke, jagode, vanile i žitarica, koja je bogata biljnim vlaknima, kao i vitaminom C. Žderu svi znaju iz kraja, omiljeni školski drugar i preko ljeta, a energiju održava super miksom jabuke, pomorandže, keksa i čokolade koji obezbjeđuju sve neophodne sastojke za pravilan rast i razvoj. A Zuboje ima svoj ljetnji tempo, od svih sportova na igralištu najbolje mu ide mljackanje ukusnog pirea od sočne jabuke koja se u pauču udružila sa bananom i keksom

Pored ukusnih pirea, Nutrino Junior u svom portfoliju nudi opcije i kada je potreban brzi doručak ili lagana večera nakon cjelodnevnog druženja. Vaši klinci će uživati u dva odlična ukusa suhih žitnih kaša koje donose dobroćudna proždrljiva čudovišta Le Žvak i Dobrila, kakaa i keksa. Njihov hranjivi sastav pružiće im osjećaj sitosti za sve planirane aktivnosti. Jednostavne su za pripremu, a mališani ih smažu dok si rekao keks ili kakao.

Bilo da ste na putu do parka, plaže ili krećete u neku sjajnu avanturu, naša družina pripremila je čudovišno dobre užine koje prate ljetni tempo vašeg mališana! Uz Nutrino Junior čudovišna zabava je zagarantovana ovog ljeta! 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave