Lino Zeleno povrće s teletinom: Kašica stvorena samo za prave gurmane

 

Komadići teletine i zeleno povrće glavni su junaci nove Lino kašice. Kašica će udovoljiti i najistančanijim nepcima i tako stvoriti prave male gurmane već u prvoj godini života.

Odlične vijesti donosi medvjedić Lino! Mališani su već naučili kako uživati u Lino voćnim i voćno-žitnim kašicama, kao i u mliječnim desertima. Sada dolazi pojačanje u Lino asortiman dječjih kašica u obliku povrtno-mesnih obroka. Kašice su to bez dodane soli među kojima se nalazi jedna samo za prave sladokusce – Lino Zeleno povrće s teletinom.

Komadići mesa za trening zubića

Konzumacija mesa je iznimno važna za pravilan rast i razvoj djeteta. Budući da isključivo mliječna prehrana ne može osigurati dovoljno željeza, bitno ga je unositi kroz dohranu, odnosno putem kašica. Upravo je zato kašica Lino Zeleno povrće s teletinom odličan prvi odabir za svaku bebu nakon navršenih osam mjeseci.

U Lino kašici Zeleno povrće s teletinom nalaze se i komadići mesa. Zahvaljujući njima će dojenčad dobiti i odličan trening za zubiće koje tek uče kako koristiti. Osim toga, crveno meso i zeleno povrće namirnice su koje baš u toj kombinaciji svoju hranjivost maksimalno iskorištavaju. Idealan omjer mesa i povrća u kašici pruža djeci cjelovit i nutritivno bogat obrok. Jedan od onih „za prste polizati“ obroka.

Brzo, jednostavno i hranjivo

Mesno-povrtna kašica posebno će se svidjeti roditeljima. Ne samo zato što će vidjeti svoje mališane kako uživaju u papanju, nego i zato što je Lino kašica Zeleno povrće s teletinom kompaktna i svugdje dostupna. Pakiranje dolazi u plastičnoj BPA posudici od 190 grama i lako se otvara bilo kada i bilo gdje. Olakšat će to mnoge muke zaposlenim roditeljima koji žude za brzim, jednostavnim, ali i nutritivno bogatim obrokom.

Među članovima proširene obitelji Lino kašica nalaze se i Lino Krem juha od povrća i griza, Lino Mrkva i brokula, Lino Mrkva i riža s puretinom te Lino Povrće s rižom i piletinom. Probajte se odlučiti na samo jednu najdražu.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave