LINO- Mrkva i riža s puretinom

Bogatstvo nutrijenata kojima mrkva raspolaže koristi u svakodnevnom razvoju, a za energiju i osjećaj sitosti će se pobrinuti riža.

Komadići puretine će vašim najmlađima pomoći da  ojačaju i razviju motoriku žvakanja pa dok kažete „keks“ će zajedno s vama uživati u obiteljskim roštiljima. Obrok je napravljen bez dodatka soli i ne sadrži gluten, a nakon otvaranja, obrok je potrebno potrošiti s čim sigurno nećete imati problema jer će vaši najmlađi zasigurno uživati u novim okusima i mirisima.

PRIPREMAobrok je spreman za konzumaciju. Posudicu možete zagrijati u: • mikrovalnoj pećnici: probušite zaštitnu foliju i zagrijte posudicu • vodenoj kupelji: zatvorenu posudicu zagrijte u kipućoj vodi. Foliju uklonite, promiješajte i provjerite temperaturu prije hranjenja djeteta. Proizvod je nakon otvaranja potrebno utrošiti. Ne čuvajte ostatke otvorenog proizvoda. Prije konzumacije obavezno provjerite je li ambalaža neoštećena.

SASTOJCI

voda, mrkva 27%, kuhana riža 21%, pureće meso 8%, biljna ulja (repičino ulje, ekstra djevičansko maslinovo ulje, suncokretovo ulje).

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave