Leptirko design svijet boja i crteža na najmlađe – Aiša Čorbo

Leptirko design svijet boja i crteža na najmlađe – Aiša Čorbo

Velika ljubav prema djeci i crtanju je nešto što je moju ideju pretvorilo u magičan, šareni hobi namijenjen svakom djetetu i osobi koja je u dubini duše

 

Aiša Čorbo je dvadesettrogodišnja djevojka iz Sarajeva koja je svoju ljubav prema crtanju pretvorila u hobi i koja svojim idejama i odličnim tehnikama crtanja  uljepšava djetinjstvo najmlađim članovima našeg društva. Aiša radi kao učiteljica i odgajateljica u edukativnom centru,  te radi i  kao trenerica karatea.

U razgovoru sa Aišom smo otkrili kako je su njene dvije velike ljubavi crtanje i djeca.  

Od malena crtanje je moja velika ljubav, nešto što me opušta i smiruje. Svo svoje slobodno vrijeme sam koristila za igranje bojama, vježbanju tehnika i uživanju u moćnim pokretima kista”, kazala nam je Aiša.

Ova skromna djevojka jako voli unikatne odjevne predmete pune originalnosti i mašte, te tako se rodila i njena ideja! Oslikavanje odjeće kako za najmlađe tako i za stariju ekipu. Kako nam je rekla u razgovoru crteže  radi visokokvalitetnim bojama za tekstil i sa srcem punim ljubavi. Same crteže biraju klijenti, a svakako da se uvažavaju sugestije i molbe,  ali isto tako svakog svog klijenta zamoli da se prepuste mojoj mašti i dozvole joj da svaki crtež uradi „iz duše.“

Aiša nam je navela kako su odjevni komadi uvijek izrađeni od prirodnih materijala, a prije samog pakovanja su peglani na visokim temperaturama što obezbjeđuje udobnost i sigurnost nošenja.

Najčešće traženi odjevni predmet je baby bodi sa personaliziranim crtežom, ali su vrlo česti zahtjevi za oslikavanjem odjevnih predmeta kako za starije mališane tako i za tinejdžere. Aišine radove možete pronaći na na Instagram profilu leptirko.design ili na broj 061/011-612.