Lansinoh već gotovo 40 godina stvara vrhunske proizvode za podršku dojenju

Kada mame odluče dojiti – trebaju dobiti svu podršku i ohrabrenje kako bi iskusile sve benefite dojenja, skupa sa svojom bebom. S tom misijom kompaniju Lansinoh osnovala je Resheda Hagen – mama koja je dojila i susrela se s problemom bolnih i ispucalih bradavica. Problem je riješila medicinskim lanolinom te je postala zagovornica benefita čistog lanolina.

Zato je u temelju kompanije Lansinoh lanolinska krema za bolne i ispucale bradavice. Ova krema bila je prvi Lansinoh proizvod, a zbog svoje efikasnosti zaradila je nadimak „čudotvorna krema“. 100% je prirodna i hipoalergena te je u potpunosti sigurna za mamu i bebu – ne treba je uklanjati prije dojenja. Osim lanolina, Lansinoh kao lider na tržištu proizvoda za podršku dojenju nudi širok asortiman proizvoda za gotovo sve potrebe majki koje doje.

Lansinoh jednokratni jastučići za dojilje osigurat će suhoću tijekom dana i noći. Sadrže superupijajući polimer koji privlači i drži mlijeko u jezgri jastučića. Upija i drži do 20x svoje težine i pri tome zadržava oblik. Lansinoh 2u1 dvostruka električna izdajalica daleko je najbolji izbor za majke koje žele udobnost, fleksibilnost i efikasnost pri izdajanju. Može se koristiti kao jednostruka ili kao dvostruka pumpa. Skraćuje vrijeme izdajanja, a izdajanje je udobno, jednostavno i praktično. 

Sve Lansinoh izdajalice podržane su garancijom i rezervnim dijelovima.

Prednost Lansinoh izdajalica je i mogućnost direktnog izdajanja u Lansinoh vrećice za pohranu mlijeka. Vrećice su sterilizirane i napravljene od polietilena sigurnog za hranjenje. Za hranjenje, ali i direktno izdajanje Lansinoh nudi PP (polipropilen) i staklene bočice s NaturalWave® dudom koja potiče iste peristaltičke pokrete jezikom koje bebe koriste na grudima i tako smanjuje probleme prijelaza s dojenja na grudima na hranjenje iz bočice.

Za problem curenja mlijeka iz jedne dojke dok se istovremeno hrani ili izdaja iz druge, Lansinoh je dizajnirao silikonsku pumpicu sakupljač mlijeka, koju je moguće koristiti bez ruku jer jednostavno i sigurno prianja uz grudi stvarajući vakuum. Prikladna je svim veličinama dojki i periva u mašini za sude. Perinealne laceracije (pukotine) česte su tijekom poroda, a prenatalna masaža perineuma smanjuje vjerojatnost traume i boli perineuma. Lansinoh organsko ulje za pripremu poroda sadrži 100% prirodnu mješavinu sastojaka koja hrani i njeguje kožu perineuma te poboljšava elastičnost kože.

U Lansinohu osluškujemo potrebe trudnica i dojilja i kontinuirano radimo na osmišljavanju i usavršavanju novih proizvoda kako bi najljepši period života protekao ugodno. Kroz radost, nadu, sumnju, neprospavane noći i svaki drugi trenutak, želimo da znate – Lansinoh je uz vas.

Posjetite nas na www.lansinoh.ba i obratite nam se s povjerenjem.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave