Lactil® – podrška dojenju

Biljke kao što su komorač i anis vijekovima se koriste za povećanje produkcije majčinog mlijeka. Komorač (lat. Foeniculum vulgare) i anis (lat. Pimpinella anisum) su aromatične biljke koje pospješuju proizvodnju mlijeka tokom perioda laktacije.

Ove dvije biljke olakšavaju varenje kod beba i deluju protiv nadimanja, zatvora i tvrde stolice. Takođe, podstiču bebe na sisanje dajući mlijeku prijatan ukus. Mogu se koristiti kao hrana ili u obliku različitih napitaka, a sada se mogu naći i u obliku kapsula (Lactil), koje su jednostavne za primjenu i obezbeđuju unošenje preporučene dnevne količine.

Podrška dojenju

Lactil® je dodatak ishrani u obliku kapsula koji posjpešuje proizvodnju majčinog mlijeka i olakšava varenje kod beba. Sadrži suhi ekstrakt ploda komorača i sjemena anisa. Lactil® kapsule se jednostavno primenjuju, a koncentracija aktivnih sastojaka u kapsulama je standardizovana čime ste sigurni da unosite optimalnu dozu ovih biljaka za postizanje dejstva.

Lactil® je jednostavan za primjenu, jedna kapsula ujtru i jedna kapsula navečer.

Biljke su organski uzgajane uz korišćenje prirodnih resursa i izvora energije. Kapsula je takođe prirodnog porijekla.

Eterična ulja komorača i anisa daju mlijeku prijatan ukus i podstiču bebu da sisa; sve je više saznanja da se supstance koje daju aromu- miris i ukus – hrani ili piću koje majka uzima izlučuju u mlijeku,  tako se beba još u toku dojenja upoznaje sa različitim ukusima i navikava na njih.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave