KOSILI: Since 1961.

Kosili vlažne maramice su razvijene u saradnji sa timom stručnjaka, dermatologa i pedijatara i u potpunosti su prilagođene potrebama nježne bebine kože, pri čemu je njeguju, štite i pojačavaju njenu odbrambenu funkciju. Dermatološka ispitivanja proizvoda su urađena u relevantnom institutu u EU. 

Kosili  vlažne maramice su napravljene od najfinijih vlakana pamuka, temeljno i nježno čiste osjetljivu kožu beba. Hidriraju je i intenzivno njeguju, čineći je glatkom i mekom. Sadrže ekstrakt kamilice koji djeluje protivupalno i smiruje iritiranu kožu.

Zahvaljujući mekoj teksturi i specijalno razvijenoj formuli idealne su za čišćenje bebine kože pri svakom mijenjanju pelena. 

Vlažne maramice su postale nezaobilazni dio svakog domaćinstva, čak i kada u njemu nema beba. Vrlo su praktične kada je potrebno na brzinu obrisati bebu i presvući je, ili joj ukloniti ostatke kašice sa lica i ruku. Ipak, najčešće se koriste upravo da bi bebu obrisali prilikom presvlačenja pelena, a to je veoma važno! 

Pod brendom Kosili smo razvili novu vrstu vlažnih maramica pod nazivom Aqua Pure. Ove vlažne maramice su posebne jer sadrže veoma visok procenat vode, čak 99% dok preostalih 1% čini nježan losion za čišćenje. Kosili Aqua Pure vlažne maramice ne sadrže mirise i alkohol, pH su neutralne i bez alergena i parabena su. 

Sve Kosili vlažne maramice su po strukturi reljefne, što omogućava optimalno uklanjanje prljavštine i čini maramicu mekšom i pruža osećaj dodatne mekoće i nježnosti.

Nježno čiste i njeguju kožu kod svakog mijenjanja pelena. Pogodne su za bilo koji dio bebinog tela, a može ih koristiti cijela porodica.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave