Konferencija za trudnice „Naše putovanje počinje“ održana sinoć u Zenici

U hotelu Zenica u Zenici sinoć je održana konferencija za trudnice „Naše putovanje počinje“ koju su organizirali portal i časopis Roditelj i Poliklinika Epion iz Zenice. Prisutne trudnice mogle su da uživaju u predavanjima, pitati sve što ih zanima i dobiti odgovore od stučnih osoba.

Konferenciju za trudnice otvorio je dr. Rasim Iriškić, specijalista ginekologije i akušerstva koji je govorio o temi: „Prihofizička priprema za porod“. Dalje su trudnice uživale u predavanju prim. dr. Izet Hočko – specijalista pedijatrije koji je na osnovu svog ogromnog znanja i višegodišnjeg iskustva u pedijatriji trudnicama govorio o značaju prvog pedijatrijskog pregleda novorođenčeta.

Prisutne su mogle uživati u predavanju Suzane Toplić Berberović, stručne saradnice za program medicina Tosama koja je trudnice upoznala sa programom Tosama.; mr.ph. Bojana Buzić ispred kompanije Pharmamed Travnik, upoznala je trudnice sa benefitima bademove kreme za nježnu bebinu kožu. mr.ph. Emina Alibegović Fatkić ispred kompanije Salvus upoznala je trudnice sa mogućnostima preveniranja anemija i mučnina u trudnoći.

Sponzori i partneri edukacije su osigurali poklone za trudnice, a najsretnije učesnice dobile su i nagrade koje su osigurali sponzori.

U nastavku pogledajte dio atmosfere.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave