Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – sedma knjiga „Livade“

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – sedma knjiga „Livade“

  • Post Author:
  • Post Category:Novosti

 

“Moja prva enciklopedija sa Winniejem Poohom i prijateljima” i dalje izlazi po prvobitnom planu, sve dok to bude moguće, te je možete pronaći na kioscima koji i dalje rade. Znamo da su djeca, zbog trenutne situacije, primorana mnogo vremena boraviti u kućama, pa je potrebna dodatna zabava za najmlađe, a Disney enciklopedije donose znanje i zabavu zajedno!

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom. Čini je dvadeset knjiga iz kojih ćete naučiti mnogo toga o morima, okeanima, sisarima, pticama, insektima… Ukratko, zavirit ćete u svaki kutak planete Zemlje! Ova poučna i zabavna edicija ponudit će odgovore na pitanja djeci koja počinju da istražuju svijet oko sebe.

Prostrana travnata područja nalazimo u svim krajevima svijeta. Na nekim livadama raste visoka trava, tako da se u njoj može sakriti tigar, a negdje je trava toliko kratka da pruža utočište tek malenim kukcima. Gepard, koji živi u suhim afričkim ravnicama, toliko je brz da bi mogao sustići automobil na autocesti. Može li mu uopće iko pobjeći? Znate li da se od livadskog bilja mogu pripremiti razni lijekovi?

 

Sedma knjiga, “Livade”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba, ili putem facebook stranice Tropik d.o.o. Zenica.