Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – devetnaesta knjiga „Prirodne pojave“

Stigli smo do zadnjih 5 knjiga Disneyjeve kolekcije “Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima”, koje se po prvi put nalaze u prodaji u Bosni i Hercegovini. Prilika za sve koji su ranije skupljali kolekciju da je prošire novim naslovima i uživaju u otkrivanju novih znanja sa svojom djecom. Kroz zadnjih pet knjiga upoznajemo “Naš planet”, “Dan i noć”, ”Vrijeme”, “Prirodne pojave” i “Zemljina bogatstva”.

Priroda se stalno mijenja i stvara pojave koje su ljudima zanimljive i važne. Postoji prirodni poredak o kojem ovisi život na Zemlji, a pojedini se događaji uvijek iznova ponavljaju. Tako se, na primjer, svake godine u isto vrijeme neke životinje sele u druge krajeve. Znate li zašto drveće ujesen odbacuje lišće? A šta je to metamorfoza? Možemo li pokisnuti ako pada kiša meteora?

Devetnaesta knjiga, “Prirodne pojave”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave