Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – deseta knjiga „Tundre“

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – deseta knjiga „Tundre“

  • Post Author:
  • Post Category:Novosti

“Moja prva enciklopedija sa Winniejem Poohom i prijateljima” i dalje izlazi po prvobitnom planu, sve dok to bude moguće, te je možete pronaći na kioscima koji i dalje rade. Znamo da su djeca, zbog trenutne situacije, primorana mnogo vremena boraviti u kućama, pa je potrebna dodatna zabava za najmlađe, a Disney enciklopedije donose znanje i zabavu zajedno!

 

Disneyjeva enciklopedija koja vas vodi u čudesan svijet prirode!

Svako je dijete radoznalo i željno novih znanja o prirodi, životinjama i svijetu koji nas okružuje. Uz kolekciju Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima, provest ćete brojne lijepe trenutke sa svojom djecom u zabavi i učenju. Kolekcija se sastoji od dvadeset knjiga bogatih fotografijama i zanimljivim činjenicama o biljkama, morima, pticama, sisavcima… Ukratko, zavirit ćete u svaki kutak planete Zemlje!

 

Tundre su kraljevstva snijega i leda, ali i dom mnogim biljkama i životinjama koje su se dobro prilagodile negostoljubivom okolišu. Ljeto u tundri kratko traje, i biljke imaju malo vremena za rast prije nego što ih opet pokrije snijeg. U tundri se mogu vidjeti čudesne svjetlosne pojave i susresti sjeverni jeleni (gdje su sobovi, tamo je i Djed Mraz!), kao i polarne lisice, sjeverni medvjedi i ostale životinje koje grije gusto krzno ili debelo potkožno salo. Polarni zečevi imaju krzno i na stopalima, koje ih grije poput toplih papučica!

 

Deseta knjiga, “Tundre”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba.