Koji obrok mališani smažu BRZO, BRŽE ILI ZA ČAS?

Igra je sastavni dio odrastanja svih mališana. Kroz igru saznaju o svetu oko sebe i zato im je svakog dana potrebno puno energije i snage da se izbore sa svim lijepim avanturama koje ih očekuju. Nutrino Junior je linija proizvoda za djecu predškolskog i školskog uzrasta i predstavlja hranljivu i zdraviju užinu ili obrok. Nutrino Junior proizvodi bogati su neophodnim nutrijentima, provjerenog kvaliteta i pažljivo izabranih namirnica. 

Družina šest zabavnih i razigranih monstruma inspiriše mališane i upoznaje ih sa zdravijim voćnim užinama u praktičnom pouch pakovanju i ukusnim kašama idealnim za obrok u svako doba dana. 

 

Zajedno sa svojim novim čudovišnim drugarima, djeca istražuju svet Nutrino Junior ukusa svim svojim čulima i u zabavnom okruženju, gdje razvijaju svoje samopouzdanje i radoznalost. Junior monstrume klinci već prepoznaju, obožavaju i povezuju sa omiljenim proizvodima.

Mljacan, Zuboje, Njama i Ždera donose voćne užine u ukusnim kombinacijama sa kakaom, keksom ili žitaricama, u pakovanju koje čuva svježinu, miris i ukus i bez problema staju u svaki školski ranac, torbu, čak i džep. 

Dobroćudni proždrljivi monstrumi, Le Žvak i Drobrila obradovat će vaše mališane svojim nesvakidašnjim talentima, ali tu su i da ih upoznaju sa čudovišnim kašama koje donose ukuse koje će djeca prosto obožavati. Sve što je potrebno jeste da umutite kašu u mlijeko i obrok je spreman. 

Zgodna za svaki dan!

Ove kaše često služe kao brz i prikladan doručak, posebno kada nemate puno vremena za pripremu jela. Nutrino Junior kaša sa dodatkom keksa ili kakaa, postaće omiljeni dio njihovog jelovnika zbog kojih će ujutru iskočiti iz krevetića ili jedva čekati da što pre obuku svoje pidžame.

Ukoliko ste u potrazi za popodnevnom užinom ili međuobrokom za mališane između obroka, kaše su super opcija kako bi se ublažila glad i pružila potrebna energija. Nutrino Junior kaša u zip pakovanju je savršen izbor za doručak, užinu ali i laganu večeru jer ne samo da zadovoljava dječji apetit, već pruža i važne hranljive sastojke, pravi ukusan i brz obrok. Nutrino Junior kaše mogu poslužiti kao povremena poslastica ili kada želite da ih obradujete nečim posebnim. Zip pakovanje kaša čuva svježinu i pruža mogućnost čuvanja i planiranja više obroka.

Neodoljivi ukusi djetinjstva!

Smutiti ovu suhu kašu u mlijeku je brz i ukusan način pripreme obroka. Jednostavno sipajte mlijeko preko kaše (5-6 supenih kaša), promješajte dok ne postane glatka, i već za tren oka imate hranljiv i ukusan obrok. Jednostavne su za pripremu, a mališani ih smažu dok si rekao keks… ili kakao. 

Šta mame i tate biraju za svoju djecu, a šta mališani rado jedu i uvijek traže – često ne postoji opcija za kompromisno rešenje. Zato je Nutrino Junior užina u pokretu pravi izbor koji zadovoljava zahtjeve i želje obe strane, roditelja i djece. Pored ukusnih užina u praktičnom pouch pakovanju, klinci će uživati u dva odlična ukusa žitnih kaša, a njihov hranjivi sastav pružiće im osjećaj sitosti za sve planirane aktivnosti. 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave