Klara Antunović: Magic.ideass je malo carstvo kreativnosti

Pored fakulteta koji je jedna dimenzija, ja sam u ovaj projekt uložila malo svoje osobnosti odnosno unijela sam u njega malo živosti i ljepote

Klara Antunović, studentica

Klara Antunović je  dvadesetogodišnjakinja koja živi i studira u Mostaru. Rođena je u Splitu, a završila je Srednju građevinsku školu Jurja Dalmatinca u Mostaru te smjer koji je odabrala bio je Dizajn interijera. Trenutno je studentica druge godine Građevinskog fakulteta u Mostaru. 

Klara Antunović je studentica koja je pokrenula Magic.ideass malo carstvo kreativnosti u kojem možete pronaći zanimljive ideje za poklon. Klara vjeruje da će svojom ambicijom, velikom voljom i željom za rad jednog dana ostvariti sve što je i zamislila. Ona radi personalizirane postere za sve prilike. Često radi postere za dječje sobe i rođendanske poklone. U nastavku vam donosimo razgovor sa Klarom.

Ova kreativna mlada dama je pokrenula magic.ideass gdje dizajnira personalizirane poklone za sve prilike.

Kada ste se odlučili na ovo?

Od kad znam za sebe, moja ljubav prema crtanju, uređivanju / dekoriranju prostorija, fotografiranju svakim danom sve je veća. To jednostavno morate voliti da bi krajnji rezultat ispao onako kako ste i zamislili. Oduvijek sam bila fokusirana da to što želim mogu i ostvariti, pa je tako i došla ideja za Magic Ideas zbog čega sam jako ponosna na sebe. Ideja za postere mi je doslovno došla “preko noći”. Jednoj našoj zajedničkoj prijateljici bila je  odbrana diplomskog rada i došle smo na ideju da joj poklonimo ilustraciju. U trenutku pomislila sam “zašto ne bih ja mogla to napraviti”. Ideja je samo nadošla, ali sama realizacija u početku je bila zahtjevna. Trebalo je naučiti raditi na programu, gdje kupiti okvire, gdje kopirati, kupiti kvalitetne i lijepe dekoracije da to sve bude jako lijepo i unikatno. Kažu da je svaki početak težak, ali s velikom upornošću, trudom i željom sam sama sebi potvrdila da je moguće ukoliko to stvarno voliš i želiš. Pored fakulteta koji je jedna dimenzija, ja sam u ovaj projekt uložila malo svoje osobnosti odnosno unijela sam u njega malo živosti i ljepote. I samo ću reći da mi tu nije kraj, svakim danom rastem i veselim se nadolazećim trenucima gdje ću razveseliti svakog klijenta.

Gdje nalazite inspiraciju?

Inspiraciju pronalazim najviše na društvenim mrežama, pinterestu i sličnim stranicama. Kad god nađem slobodno vrijeme istraživam, crtam, smišljam, pogledam što je u trendu te to prenesem svojim klijentima. No, ipak najveća inspiracija su mi roditelji, momak, prijateljice i rodbina koja je uz mene od samog početka i koja mi je najveća podrška. 

Koliko su zahtjevni vaši klijenti?

Što se tiče klijenata, svatko ima svoju želju ili zahtjev koji s radošću napravim. Od kada sam počela raditi nisam imala iskustva sa klijentima koji su zahtjevni, no volim kada se netko javi sa posebnom idejom. Za njenu realizaciju treba više vremena, više istraživanja, a kada postignem željeni učinak, takvi t klijenti na koncu daju meni i više zadovoljstva i poticaja u daljnjem radu. A kasnije kako bih mogla tu ponudu staviti i na svoju Magic.ideass stranicu. 

Vaši klijenti su često mame i trudnice. Koji su to pokloni koje najčešće naručuju?

Kada su posteri u pitanju mame budu jako zadovoljne, te često naručuju poster “Dobrodošla nam kući” , poster na kojem bude upisano koliko je beba teška, koliko ima centimetara, u koliko se sati rodila, datum rođenja, “Je li djevojčica ili dječak” te razni drugi. Za Božić također radim personalizirane kuglice gdje se izabere slika za svoje mališane. Kuglice sa slatkišima ili slikom za jelkicu. Mame uz kupovinu za svoje najmlađe često uzmu nešto i za sebe, a to je najčešče bio Gin sa ružicama u kuglici. Naravno, ne smijemo izostaviti ni tate, i za njih se našla personalizirana kuglica sa raznim slatkišima i malom žesticom. 

Na koji način se mogu poručiti Vaši proizvodi?

Prozivodi se mogu naručiti na instagram stranici magic.ideass, facebook stranici Magic Ideass ili putem maila magic.ideeas@gmail.com. S veseljem Vas očekujem da uokvirimo Vaš posebni trenutak. Vaš Magic.ideass

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave