Kako se zaštiti tokom cijele godine?

Šta je zapravo imunitet?

Imunitet je medicinski pojam kojim se označava sposobnost organizma da se odupre i odbrani od infekcija, bolesti i svih ostalih napasnika koji nas vrebaju kako bi nam naškodili.

Razlikujemo prirodni i stečeni imunitet, dakle možemo ga podijeliti u dvije vrste; na prirodni imunitet i stečeni imunitet.

Na imunitet možemo uticati  i ukoliko je potrebno  možemo ga dodatno ojačati.

Kako ojačati imuni sistem?

Dovoljnom količinom sna, dovoljnim unosom vode u organizam, zdravom i raznovrsnom prehranom, te fizičkom aktivnošću pomažemo svom organizmu i doprinosimo poboljšanju zdravlja = činimo naš imunološki sustav jačim.

Prehrana ima neprocjenjivu ulogu za naš organizam. Ona treba biti podijeljena u manje obroke više puta dnevno. Vrlo je važan i izbor namirnica. Treba konzumirati one poput svježeg sezonskog voća i povrća, cjelovitih žitarica i posnog mesa (piletina, puretina i sl.) ili ribe, koje će tijelu osigurati dovoljne količine nutrijenata, vitamina i minerala.

Nažalost  u hrani koju danas jedemo ima puno manje vitamina i minerala, zato trebamo  birati   proizvode koje dokazano potvrđuju svoju djelotvornost i kvalitet.

Za naše najmlađe uvijek želimo najbolje. Takav jedan vrhunski proizvod je Kinderimmun.

Za njega slobodno možemo reći da je “ALL IN ONE”.

Ovaj izniman pripravak sadrži beta glukan i kolostrum, dva najsnažnija prirodna imunomodulatora. Dodane su i bakterije mliječne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imunološki sustav, vitamini B1, B6, B12, folna kiselina i prebiotički inulin. Beta glukan u ovom pripravku potiče stanice prirodne obrane i jača imunološki sustav, a bakterije mliječne kiseline (Bifidobacterium longum) aktiviraju imunološki sustav unutar tankog crijeva. Prašak iz soka acerole sadrži velike količine C vitamina prirodnog porijekla, dok kolostrum od mlijeka krava sa Novog Zelanda pasivno snaži imunološku obranu. KinderImmun je najpotpunija formula za poboljšanje imuniteta specijalno dizajnirana za djecu školske i predškolske dobi, a preporučuje se i trudnicama i dojiljama.

Pored Kinderimmun-a spomena vrijedan je i Zell Oxygen za odrasle .

Prirodno, znanstveno ispitani, stanični pripravak s aktivnim enzimima, koenzimima, glukanima, aminokiselinama, mineralima, vitaminima, elemenatima u tragovima i zaštitnim biološkim tvarima. ZELL OXYGEN IMMUNKOMPLEX   sadrži jedan od najsnažnijih imunomodulatora uopće- BETA GLUCAN. Sadrži izuzetno visoku koncentraciju beta glukana (900 mg u dnevnoj dozi), ekstrakte 17 različitih vrsta voća i povrća, brojne antioksidanse (C, E, D3, cijelu grupu B vitamina, minerale i mikroelemente- selen, krom i cink), mnoštvo enzima i koenzima (Q 10, NADH…), optimalnu kombinaciju aminokiselina, peptida, cisteina…. Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.  Jedini na tržištu sadrži respiratorne enzime koji imaju sposobnost osnažiti i regenerisati ćelije čitavog organizma, te ih snabdjeti nužno potrebnim kisikom.

Kakve učinke ima na organizam ?

Više energije, svježine, vitalnosti,poboljšanje cirkulacije  i probave

Manje infekcija, manje sklonosti

Brži oporavak nakon fizičkog , psihičkog napora i nakon bolesti

Podržava prevenciju bolesti koje su posljedica disfunkcije mitohondrija (Rak, Alzheimerove bolesti, MS, itd.)

Koncentrat  je prirodan ,  ne sadrži gluten, laktozu, boje i konzervanse.

KINDERIMMUN I ZELL OXYGEN-ZAŠTITA ZA CIJELU PORODICU

Pripremila:dr.Lejla Pleho,Product manager, Oskar pharma

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave