Kako probiotik može pomoći u održavanju intimnog zdravlja žene?

Kako probiotik može pomoći u održavanju intimnog zdravlja žene?

Probiotike kao moćno sredstvo u održanju intimnog zdravlja žene nanosimo tačno na problematično područje rodnice.

Krema koja sadrži  3 vrste probiotičnih bakterija nanosi se  u rodnicu. Spriječava neugodne simptome peckanja,svrbeža,suhoće,neugodnog mirisa. Nabrojani znaci su posljedica poremećaja vaginalne flore zbog mnogih vanjskih i unutrašnjih faktora/upalna stanja.antibiotska dugotrajna terapija,hormonalni disbalans,imunodeficijencija…


Užurban tempo života ipak nije opravdanje da ne zastanemo i pomognemo si visoko vrijednim proizvodima iz linije Natura Femina by Ellen od Tosame.

Intimno područje žene je svakodnevno izloženo različitim nepovoljnim uticajima/vanjskim i unutrašnjim. Spriječavanje poremećaja održavanjem higijene je djelotvorno zbog primjene pjene Natura Femina by Ellen.

Protivupalni efekat kaduljinog ulja u sastavu pjene je garancija istinske brige za zdravlje intimnog područja. Zbog svega navedenog djevojkama i ženama Tosama je omogućila proizvode za unaprijeđenje intimnog zdravlja plasmanom visokovrijednih proizvoda i u BiH. U svim bolje snabdjevenim apotekama, ali i na vaš zahtijev u vašoj omiljenoj apoteci možete kupiti Natura Femina by Ellen.Budimo odgovorne prema svom zdravlju!

Leave a Reply