Kako napraviti savršenu begovu čorbu za vaše najmilije?

  1. Pileće meso oprati i staviti u hladnu vodu, očistiti povrće i sve staviti da se kuha, uz dodatak potrebne količine soli.
  2. Kada je meso kuhano, izvaditi ga iz posude, a supu procijediti.
  3. Povrže isjeći na kockice.
  4. Pileće meso očistiti od kostiju i isjeći na kocke.
  5. Zatim sve sastaviti i u to dodati ranije skuhanu rižu i bamiju.
  6. Sve ponovno prokuhati i sa dodatkom limunovog soka soli poboljšati ukus.
  7. Prije serviranja dodati čorbi izmiješan žumanjak i mileram.

Sastojci: 500 g MADI pilećeg mesa, 200 g mrkve, malo peršuna  i celera, 50 g bamije, 20 g riže, 200 ml mlierama, 3 žumanjka, sok od 1 limuna, s

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave