K KING design mala radionica ukrasa

Asortiman K KING designe čine edukativne ploče i različiti ukrasi za djecu, dodaci za kuću i pokloni za sve generacije.

Najla Kevrić je majka dvoje djece koji su nepresušna inspiracija za radove, a u kreativnom svijetu je godinama, a sve je počelo od nakita. Nejla je rođena i odrasla u Jablanici, a već pet godina živu u Mostaru.

K King design radionica je osnovana u prvom valu pandemije i sigurnim koracima ide do vrha. “Moji ciljevi se polako ostvaruju uz potpunu muževu podršku“, ističe Najla. Asortimanu K KING designe čine edukativne ploče i različiti ukrasi za djecu, dodaci za kuću i pokloni za sve generacije. Prije par dana na tržište je plasirana ukras za kosu, drvena šnala. „Reakcije su prevazišle sva naša očekivanja“, s oduševlejnjem nam je otkrila Najla.

U razgovoru sa Najlom doznali smo i kako nastaje jedna njihov proizvod: „Kada vidite jednu našu objavu na IG ili FB, to je konačan ishod. Međutim prije slikanja tu je čitav niz radnji: nabavka materijala, crtanje i priprema za rezanje i graviranje, čišćenje, bojenje i sastavljanje. Da bi stiglo do kupca tu je još i posebno pakovanje.

Najla svoje zamisli pretvara u djela. Svaki komad koji izađe iz radionice joj je posebno drag, jer sve radi kao za sebe. Najviše uživa u dječjem asortimanu, jer je tu milion mogućnosti za ispoljavanje kreativnosti.

Ono što je posebno bitno K KING designe koristi eko drvo kao i boje koje su na bazi vode. Tako da su proizvodi u potpunosti ekološki i sigurno za upotrebu.

Proizvode K KING designe možete pronaći na Orea Bazaaru, na Instagramu i na Facebook-u. A u planu je i izlaganje radova u nekoliko trgovina.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave