Jospia Bošković, mlada mama koja je iz ljubavi prema modi pokrenula mali biznis.

Iza brenda Bows for girls se krije jedna mlada mama

Roditelj: “Ko se krije iza brenda Bows for girls I možete li nam reći nešto više o sebi?”

Josipa: “Iza brenda Bows for girls se krije jedna mlada mama pod imenom Josipa Bošković. Magistra prava, ali i velika zaljubljenica u šivanje još odmalena. Mama jedne djevojčice koja će me naslijediti, kako mi se čini, jer se ne odvaja od šivaće mašine.”

Roditelj: “Kako ste došli na ideju izrade mašnica I traka za djevojčice?”

Josipa: “Kao i svaka mama željela sam sve najljepše i najbolje za svoju djevojčicu. Kako sam i sama završila tečaj šivanja, počela sam izrađivati trakice i mašne za kćer, ali i za nećakinje. Taj krug se sve više širio te okolina me poticala da počnem to raditi i za prodaju. Nakon trakica i mašni došle su na red kapice, turbani, u zadnje vrijeme popularni scrunchi, ali i dosta unikatnih stvari po želji kupaca.”

Roditelj:Koje materijale koristite za izradu?”

Josipa: Pa materijali su raznovrsni , od satena, benetona, pamuka do čipki raznih boja. Najčešće model određuje materijal pa u dogovoru s kupcima sve radim.”

Roditelj: “Mame su prepoznale vaše radove. Koliko su zahtjevne mame kada je u pitanju izrada unikatnih mašnica ?”

Josipa:Mame nisu zahtjevne, volim kad one imaju neke svoje prijedloge. Često pitaju za savjet, koja boja ide uz neku odjevnu kombinaciju, koja se može najviše iskoristiti i sl. Nerijetko naručuju kombinaciju iste boje ili istog modela za sebe i svoju kćer, što me posebno raduje, jer i sama često tako kombiniram kćer i sebe.”

Roditelj: “Na koji način se mogu poručiti mašnice ?”

Josipa: Svi proizvodi koje izrađujem možete naručiti preko Instagram ili Facebook stranice Bows for girls. Veselim se svim novim zadovoljnim kupcima.”

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave