Jogobella je najpoznatiji brend voćnih jogurta u našoj zemlji

Od 1998. godine Zott je prisutan u Bosni i Hercegovini, ali i u drugim zemljama naše regije sa svojim brendom Jogobella koji  je  ujedno i tržišni lider u svojoj kategoriji.

Jogobellu, najpoznatiji brend voćnih jogurta u našoj zemlji čine posebnim ekstra veliki komadi voća, kremasta struktura te visoko kvalitetno mlijeko. U Jogobella asortimanu se nalaze   proizvodi  koji su jednako ukusni, ali pažljivo kreirani za potrošače koji paze na unos kalorija.

Jogobella Light je ukusan jogurt obogaćen dodacima svježeg voća sa niskom vrijednosti kalorija i bez dodanog šećera. Tu je i  Jogobella 0% voćni jogurt s dodatkom zrelog voća  ali bez masti i dodanog šećera. Zott se pobrinuo da takvi proizvodi sadrže potrebnu količinu minerala, vitamina i nutritivnih vrijednosti koji će pružiti izvor visokovrijednih sastojaka neophodnih za zdravo psihofizičko stanje organizma.

Za zdrav početak dana tu je Jogobella Musli, savršen doručak s iznimno velikim komadima voća i žitaricama punim vlakana za pravilan i uravnotežen metabolizam i motivirajuću energiju tijekom cijelog dana.

Zott prati potrebe i želje potrošača i u skladu s trendom nudi nove proizvode, tako da predstavljamo dva nova proizvoda Jogobella Choco Splits i Jogobellu Plus.

Jogobella Choco Splits predstavlja poseban užitak za sve ljubitelje Jogobelle jer predstavlja neodoljivi spoj omiljenog voćnog jogurta s komadićima čokolade za još veći užitak. Jogobella Choco Splits dolazi u četiri okusa:

Jagoda& Bijela čokolada  à nježni spoj voćnog jogurta s komadićima jagode i bijele čokolade čini kombinaciju koja se pamti

Višnja & Tamna čokolada à ukusne višnje i tamna čokolada predstavljaju neodoljivi okus kojem ne možete odoljeti

Borovnica & Bijela Čokolada à iznenađuje svojim skladom okusa, blago kiseli okus borovnica uravnotežuje slatki okus bijelih čokoladnih komadića

Banana & Tamna Čokolada à poznati desert Banana Split u Jogobella izdanju

Za sve one koje prate trendove zdrave prehrane tu je nova Jogobella Plus. Najpoznatiji voćni jogurt sad sadrži super zdravo voće puno vitamina, minerala i svih potrebnih tvari za jačanje tijela i povećanje energije, povećava stupanj vitalnosti, te pomaže održavanju ravnoteže u tijelu. Yuzu citrus, acai bobice su super zdravo voće koje je obogatilo novu Jogobellu Plus. Yuzu je citrusno voće koje na prvi pogled sliči na male žute limune, potječe iz Kine i sjajno je prirodno sredstvo za borbu protiv stresa i depresije, a mnoga istraživanja su potvrdila da yuzu ima antiupalna, antidijabetičaka, antioksidanska i antikancerogena svojstva koja mogu čak poboljšati i kognitivne funkcije.

Acai bobice su crvenoljubičaste bojeveličine zrna grožđa, a pune sitnih sjemenki poput šipka koje se ubiru s visokih stabala palmi koje rastu uz obalu Amazone. Acai bobice su bogate antioksidansima, sadrže velike količine vitamina A, C I E,  sadrže dijetalna vlakna I nezasićene masne kiseline koje blagotvorno djeluju na organizam.

Lanene sjemenke smatraju se iznimno ljekovite iz više razloga. Sadrže omega 3 masne kiseline, vlakna, proteine i brojne druge nutritivne vrijednosti, čime pomažu jačanju imuniteta. Lan također može pomoći u mršavljenju, snižavanju kolesterola i u borbi protiv raka. Lan je odlična alternativa za osobe koje izbjegavaju gluten u žitaricama, jer ne sadrže gluten.

Nova Jogobella Plus ne sadrži dodatne zaslađivače i konzervanse tako da uz novu Jogobellu Plus živimo zdravim životom.

Ovog ljeta imamo i Jogobellu u bočicià Jogobella Drink Classic 250ml te Jogobellu Drink 250ml bez laktoze. Danas ima sve više osoba sa simptomima intolerancije na laktozu koje od sada mogu uključiti u jelovnik Jogobellu Drink 250 ml bez laktoze kao osvježenje tijekom dana.

Jogobella Drink Classic 250ml dolazi u osvježavajućem okusu Malina-Limeta i dobro poznatom okusu višnje.

Jogobella Drink bez laktoze 250ml u ljetnom okusu Jagoda- Kivi, te novom okusu Naranča Zeleni čaj.

Uvijek i u svakoj prigodi posegnite za Jogobellom, brendom koji je u dugoj tradici postojanja svojim potrošačima uvijek nudio samo najbolje.

Prethodni članak
Naredni članak

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave