Jagy Carriers – nosiljke za bebe za najnježnije zagrljaje

Nosiljke za bebe su postale must-have proizvod, te je potražnja za istim svaki dan sve veća.

Bilo da vam je sa bebom već stiglo mnogo sreće u dom ili se tek radosno pripremate za njen dolazak, odlučiti se za pravu nosiljku nije lako.

Trebate pronaći onu koja garantira da ste izabrali najbolje za sebe i za svoje dijete, odnosno onu koja vam olakšava svakodnevne aktivnosti i ublažava fizički napor, a kod djeteta potaknuti optimalan rani psihološki i motorički razvoj.

Uz to, lijepo je kada se su nosiljke iz domaće proizvodnje, a kvalitetom i sigurnošću pariraju svjetskim brendovima.

Upravo takve su JAGY Carriers, ergonomske nosiljke za bebe.

Jagy Carriers je bosanskohercegovački brand koji proizvodi mekano oblikovane nosiljke za bebe, elastične marame, te dodatni asortiman poput gricki za nosiljke, pojasnih torbica, ruksaka i drugog “babywearing” asortimana. Jagy Carriers osiguravaju ispravan položaj za zdrav i neometan razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kičme, ali i ergonomski ispravan položaj i za roditelje. Uz to ih je veoma jednostavno i lako koristiti i održavati.

Nosiljke za bebe, elastične marame za novorođenčad i bebe su dio asortimana bh. branda Jagy Carriers koji se može naći na policama dm marketa u Bosni i Hercegovini.

Nosiljke za bebe su postale must-have proizvod, te je potražnja za istim svaki dan sve veća. Roditeljima olakšava svakodnevnicu, jer u nosiljkama beba se osjeća sigurnija, olakšava grčeve, a i odlazak u šetnju je postao jednostavniji. Misija Jagy Carriers jeste ponuditi roditeljima i bebama udoban i praktičan način nošenja, a da pri tome bude i dizajnerski atraktivan, primjetan i drugačiji od ostalih nosiljki na tržištu.

Bebe vole da ih nosate. Bebe osjete bliskost i ljubav tokom nošenja, tako je i nastao Jagy Carrriers slogan “Carried by Love”.

Nošenje djeteta je prirodan i najslađi način za uspostavljanje prisnog, toplog i ugodnog odnosa između roditelja i djeteta. Korištenje nosiljki postaje sve popularnije jer su jednostavno i praktično sredstvo uključivanja djece u sve aspekte života već od najranijeg uzrasta.

Strah od toga da će roditelj nošenjem razmaziti dijete potpuno je neutemeljen. “Sasvim suprotno – udobni smještaj uz tijelo bebi je poznato okruženje sigurnosti, zaštite i ljubavi, potiče njen zdrav razvoj, pomaže joj u prilagođavanju velikom svijetu i odrastanju u suosjećajnu mladu osobu.”, kaže Arijana Katana, vlasnica branda Jagy Carriers.

Bitno je da baza panela bebi pruži potporu od koljena do koljena, te da slobodno može micati nožicama, a panel je moguće stegnuti čičkom ukoliko je preširok. Naramenice je moguće stegnuti ili otpustiti za dojenje u hodu, a ako je beba zaspala ili treba privatnost za vrijeme hranjenja, postoji opcija da njenu kapuljaču učvrstite sa našivenim trakicama uz pomoć drikera.

Visoke standarde sigurnosti i kvaliteta Jagy Carriers radi po EN standardima, a ergonomsku ispravnost potvrđuje međunarodni Hip Dysplasia certifikat koji garantira da Jagy nosiljke osiguravaju ispravan anatomski položaj razvoj djeteta, te anatomski ispravan položaj za roditelje.

Više o Jagy Carriers možete pročitati na www.jagy-carriers.com , te društvenim mrežama facebook i Instagramu

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave