Izašao turistički vodič za BiH – ODMORI se u BiH

Besplatni turistički vodič za BiH čiji je izdavač kompanija Sfera d.o.o. ugledao je svjetlo dana i uskoro će se naći na adresama širom države. Distribuirat će se u ugostiteljske objekte, hotele, turističke zajednice, info centre, kao i na sva ostala mjesta koja su povezana za turizmom i horeca sektorom.

ODMORI se u BiH – Tourist Info sadrži sve informacije i ponude za kvalitetan i popunjen boravak u BiH. Na jednom mjestu prezentirana je odlična turistička ponuda.

”Na stranicama koje su pred Vama uživat ćete u odličnoj turističkoj ponudi koju pruža prelijepa Bosna i Hercegovina. Na jednom mjestu prezentirali smo cjelovitu ponudu koja će Vas, sigurni smo oduševiti. Obuhvatili smo prelijepe krajolike, odličnu gastronomsku ponudu, kvalitetne smještaje i općenito ponudu zbog koje se isplati obići Bosnu i Hercegovinu. Nadamo se da ćemo ispuniti Vaša očekivanja. uživajte u prelijepoj turističkoj destinaciji, našoj i vašoj Bosni i Hercegovini”, poručili su izdavači.

Cilj je dati svoj doprinos jačanju turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva.

”Smatramo da ćemo na ovaj način pomoći horeca sektoru i turizmu, jer smo na jednom mjestu kompletirali ponudu koja je zaista bogata i ispunjena, dali smo sve potrebne informacije koje gosti treba da znaju, te smo predstavili ljepote koje zaista vrijedi posjetiti”, dodaju izdavači.

Vodič možete preuzeti i online https://hubih.sfera.ba/turistickizapregled.pdf

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave