Idealni novogodišnji pokloni za mališane

Ne dopustite da vas činjenica da je nova godina blizu uspaniči. Umjesto toga, neka to bude izgovor da započnete prazničnu kupovinu – pogotovo jer imamo ideje za poklone za svu djecu s vašeg popisa. Bez obzira kupujete li za malu djecu ili tinejdžere, pronašli smo prave stvari koje će im donijeti radost. Kupovina za bebu? Imamo čitav zaseban spisak ideja za njih.

Od najzanimljivijih novih igračaka ove godine do starih favorita iz prošlih godina, odabrali smo najbolje pokloni za djecu ove godine.

  1. Za djecu koja vole čitati

Potaknite ljubav djeteta prema čitanju pretplatom na klubove knjiga. Preporučeni su za djecu od novorođenačke dobi do 10 godina, te svakog mjeseca dostavlja odabrane knjige odmah do vaših vrata. Odaberite odgovarajući klub za svoje dijete – slikovnice, bajke ili beletristika – i pripremite se za istraživanje cijelog novog svijeta dječje književnosti.

  • Za djecu koja uče puzati

Mnoge igračke koje se prodaju djeci koja pužu zaista su dosadne, ali ne i vozila na povlačenje. Ono što ove automobile i kamione čini toliko zabavnima je to što možete okretati točkove i voziti ih po kući. Ona obično dolaze u kompletima koji uključuju školski autobus, automobil, vatrogasno vozilo i policijski automobil, a brzi su, ne stvaraju puno buke i ne oštećuju zidove ili namještaj.

  • Za djecu koja uče graditi

Kocke su sjajan način da se potakne koordinacija finih motoričkih vještina, ali klasične drvene kocke mogu biti teške za male ruke. Mega kocke izrađeni su od šarene, lagane plastike i mogu se međusobno spajati za izgradnju visokih tornjeva i drugih građevina. Setovi uglavnom uključuju veliki broj kocaka, od kojih su neke zakrivljenih oblika – kao i torbu sa patentnim zatvaračem za lako čišćenje i skladištenje.

  • Za male kreativce

Nemate mjesta za model željezničkih šina? Nabavite im umjesto toga trodimenzionalni tepih! Ovi šareni tepisi dolaze u pet različitih dizajna – mini grad, kuća na plaži, farma, igraonica i saobraćaj – i u četiri različite veličine. Djeca će voljeti upravljati drvenim vozilima ulicama, a roditelji će voljeti što se tepisi mogu smotati i skladištiti kada se ne koriste.

  • Za djecu koja uče čitati

Učiti čitati i pravopis može biti zabavno – pogotovo ako vaše dijete ima set slova. Ova igračka može transformisati velika plastična slova u robote s akcijskim figurama. Idealni su za djecu uzrasta od 3 do 5 godina, i sjajan su način za djecu da uče dok se igraju.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave