Herbalis šamponi

Grupacija Violeta lansirala je novi brend Herbalis, pod čijim imenom se kriju šamponi za kosu. Novi šamponi s 0% parabena, silikona i umjetnih bojila idealni su za svakodnevno pranje kose.

Dermatološki testirani dobili su visoku ocjenu Dermascan non irritant. Formulacija od prirodnih ekstrakta biljaka savršeno njeguje i štiti vašu kosu. Poboljšavaju volumen i fleksibilnost kose te oživljavaju zdravu njegu kose. Njihovom kontinuiranom uporabom povećat će elastičnost i čvrstoću kose.

Herbalis linija šampona sadrži tri vrste:

Kopriva –  Prirodni ekstrakt koprive od davnina je poznat kao saveznik u borbi pri regulaciji proizvodnje sebuma, smanjuje perut i olakšava iritaciju vlasišta. Poboljšava volumen i fleksibilnost, za jaku i zdravu kosu.

Kamilica – Kombinacija esencijalnih ulja kamilice i ružmarina svakodnevno ostavlja vašu kosu predivno mekom i sjajnom. Poboljšava volumen i fleksibilnost kose, te oživljava zdravu njegu kose.

 

Divlja ruža – Prirodna i aromatična biljna ulja divlje ruže ostavljaju kosu zdravom, lako upravljivom i bez zapetljanja. Njeguje sve tipove kose povećavajući volumen i sjaj.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave